Νέα αναβολή στο Λιάπη

Νέα αναβολή στο Λιάπη Facebook Twitter
3

Για τις 30 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του πρώην υπουργού  Μεταφορών Μιχάλης Λιάπη, ο οποίος επρόκειτο να δικαστεί σήμερα για πλαστογραφία και ψευδή βεβαίωση.


Ο πρώην υπουργός δεν προσήλθε, στο δικαστήριο και την αναβολή της  δίκης, τη ζήτησε ο δικηγόρος του, προκειμένου να προσκομίσουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του, ο πρώην υπουργός έχει πάρει πίσω τις πινακίδες του οχήματος, έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας σε ένδειξη καλής θέλησης αλλά πλήρωσε και τα διοικητικά πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 200 ΒΕΛΓΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια