Το «ναι» της Θεοδώρας Τζάκρη και οι απειλές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ότι δεν θα ψηφίσουν νέα μέτρα δημιουργεί διεργασίες στο κυβερνητικό στρατόπεδο, με τη Ντόρα Μπακογιάννη να ζητά, να επιστρέψει στην κυβέρνηση η ΔΗΜΑΡ.

 

Η Κ. Μπακογιάννη ζήτησε να συγκροτηθεί μια νέα κυβέρνηση, που θα περιλαμβάνει αυτή τη φορά και πάλι τη Δημοκρατική Αριστερά.  «Ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να αναλάβει μια πολιτική πρωτοβουλία καλώντας τη ΔΗΜΑΡ σε μία συζήτηση μιας νέας προγραμματικής συμφωνίας» δήλωσε στον realfm.

 

 «Είμαστε σε μία κρίσιμη στιγμή, σε μια δύσκολη στιγμή, σε μια διπλά δύσκολη –θα έλεγα. Από τη μία μεριά η κυβέρνηση αυτή πρέπει να στηριχθεί διότι αν κάτι προέκυψε σαφώς από τη συζήτηση στη βουλή, η οποία παρεμπιπτόντως δεν ήταν του επιπέδου που θα απαιτούσε ο λαός, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σε θέση να καταθέσει εναλλακτική, αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης της χώρας. Αρα αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε αυτή η κυβέρνηση να στηριχθεί και να προχωρήσει και να είναι αποτελεσματικότερη στο έργο που έχει κληθεί να φέρει εις πέρας. Αυτό απαιτεί κατά τη γνώμη μου πολιτικές κινήσεις» τόνισε η κ. Μπακογιάννη

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr