Ρεπούση: Στο μάθημα της ιστορίας δεν διδάσκεται επαρκώς ο ναζισμός

Ρεπούση: Στο μάθημα της ιστορίας δεν διδάσκεται επαρκώς ο ναζισμός Facebook Twitter
5

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Παιδείας αναφορικά με το μάθημα της ιστορίας, το οποίο σύμφωνα με την ίδια δεν αξιοποιείται για να διδαχθεί ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος και οι καταστροφικές συνέπειες του ναζισμού και φασισμού. Καλεί τον υπουργό Παιδείας να θωρακίσει την εκπαίδευση από τον ρατσισμό που καλλιεργεί στον χώρο η ΧΑ.

Στην ίδια ερώτηση η Μαρία Ρεπούση καταγγέλλει διείσδυση της Χρυσής Αυγής στο χώρο της εκπαίδευσης και βρίσκει πρόσφορο έδαφος στην άγνοια των μαθητών σχετικά με τα εγκλήματα του ναζισμού και του φασισμού. 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM