Πάνος Καμμένος: Αύριο όλη η Ελλάδα θα μάθει την αλήθεια

Πάνος Καμμένος: Αύριο όλη η Ελλάδα θα μάθει την αλήθεια Facebook Twitter
0

Μια αιχμηρή και λιτή ανάρτηση χωρίς λεπτομέρειες, έκανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στο Twitter. 

«Αύριο πρωί 09:30 από τα γραφεία ΑΝΕΛ θα μάθει όλη η Ελλάδα την ΑΛΗΘΕΙΑ με αποδείξεις ΩΣ ΕΔΩ», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στον απόηχο δημοσιευμάτων που εμπλέκουν το όνομά του σε υποθέσεις «παρακράτους». 

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα των «Παραπολιτικών», ο πρώην υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος, φέρεται να προέτρεπε τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ενώπιον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα να διατάξει ανώτατο δικαστικό λειτουργό, τον κ.Ηλία Ζαγοραίο, να «δέσει» τα στελέχη του ομίλου των «Παραπολιτικών» για εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μία επίμαχη συζήτηση φέρεται να έχει λάβει χώρα στο γραφείο του κ. Τσίπρα στη Βουλή. 

Η σημερινή ανάρτηση του Πάνου Καμμένου και το «ραντεβού» για αύριο το πρωί. 

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Ζαγοραίος είχε αναφέρει σχετικά με το δημοσίευμα για τον φερόμενο διάλογο μεταξύ των δύο πρώην υπουργών: «Mε αφορμή πρόσφατα επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα που στόχο έχουν να πληγεί η τιμή και η υπόληψη μου αλλά και το κύρος της Δικαιοσύνης και μετά από μακρά περίοδο ηθελημένης σιωπής αναγκάζομαι να δηλώσω τα ακόλουθα: Η αυτόφωρη διαδικασία επιβάλλεται από το νόμο και σχετικές εγκυκλίους του Αρείου Πάγου και εφαρμόζεται για όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες πολίτες.

»Ουδείς υπεράνω του νομού ούτε βέβαια και ο εισαγγελέας που τον εφαρμόζει. Οι διάλογοι μεταξύ προσώπων για τρίτους δε με αφορούν ουδόλως. Οι δημοσιευμένοι δε και αληθείς υποτιθέμενοι αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο του επιδιωκόμενου, ήτοι την απολυτή ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Επί 22 χρόνια υπηρετώ τη Δικαιοσύνη και δια αυτής τον άνθρωπο. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ήτοι το σύνολο του νομικού κόσμου, γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο που εκφράζομαι και την εν γένει αγωγή μου. Αγωγή που έλαβα από θαυμάσιους γονείς και δασκάλους των οποίων είμαι αληθινό τέκνο και κανενός άλλου όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν απεγνωσμένα να με παρουσιάσουν. Ας μην εκλαμβάνεται η αξιοπρέπεια ως αδυναμία. Όποιος ξέρει να σιωπά ξέρει και να μιλά».

Τι είπε ο Παπαγγελόπουλος 

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος απλώς παραδέχθηκε ότι είχε συνομιλία με τον διευθυντή των «Παραπολιτικών». Όταν ρωτήθηκε για το περιεχόμενο του διαλόγου που δημοσίευσε η εφημερίδα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης είπε: «Δεν θα μπω σε διάλογο με ανθρώπους που παραβιάζουν τον νόμο. Αυτό που έχει κάνει είναι ανήθικο, γιατί με έχει μαγνητοφωνήσει σίγουρα και επιπλέον παραβιάζει τη δημοσιογραφική δεοντολογία».

ΝΔ: Επιβεβαίωση του παρακράτους

Ανακοίνωση για το δημοσίευμα είχε εκδώσει και το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «κραυγαλέα επιβεβαίωση» του «παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

«Όσα αποκαλύπτονται σήμερα από τα "Παραπολιτικά", αποτελούν άλλη μια κραυγαλέα επιβεβαίωση της λειτουργίας του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δύο υπουργοί, συζητούν μπροστά στον πρωθυπουργό να δοθούν εντολές σε δικαστικούς, τους οποίους αντιμετωπίζουν ως εκτελεστικά τους όργανα, προκειμένου να προβούν σε διώξεις κατά δημοσιογράφων. Στα σκοτεινά σχέδια εμπλέκουν και αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Το ύφος των συνομιλιών ακριβώς ίδιο με εκείνο του Ν. Παππά. Ο τότε πρωθυπουργός, φαίνεται να τα θεωρεί όλα αυτά απολύτως φυσιολογικά. Γι΄αυτό ακόμη και σήμερα ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να καλύπτει όλα αυτά τα αδιανόητα για δημοκρατική χώρα. Οι "αρμοί της εξουσίας" στην υπηρεσία του παρακράτους. Τα όσα έρχονται στο φως, δείχνουν σε όλους το ύφος και το ήθος της εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Γι αυτό η αποκάλυψη του παρακράτους και η αποκατάσταση της θεσμικής λειτουργίας, δεν είναι κομματική υπόθεση. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας».

Για το δημοσίευμα είχε τοποθετηθεί και ο Πάνος Καμμένος με γραπτή δήλωσή του.

«Μετά τη δημοσιοποίηση μιας από τις πολλές - προφανώς - θερμές συνομιλίες των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου με τον άλλοτε «αγαπημένο» τους υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, εάν ο τελευταίος δεν διαψεύσει ρητά, αφενός την συνομιλία τους, αφετέρου τα όσα ψευδώς φέρεται να διηγήθηκε για προφανείς λόγους συναλλαγής, και οι πλέον αφελείς πλέον αντιλαμβάνονται την σχέση διαπλοκής που είχαν τα παραπάνω πρόσωπα μεταξύ τους, τα οποία ενημερώνονταν αναρμοδίως και υπογείως για εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, και μάλιστα για υπόθεση που αφορούσε στα ανήλικα παιδιά μου.

»Όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για εμένα και την σύζυγό μου, με πρωτοφανές αγοραίο ύφος και για γνωστό εισαγγελικό λειτουργό από ό,τι φαίνεται εν αγνοία του και τον οποίο φέρεται να ενέπλεξε για να προσδώσει προφανώς αληθοφάνεια στη δυνατότητα των παρεμβάσεών του στη Δικαιοσύνη, υπέρ των στελεχών των «Παραπολιτικών» και όχι μόνον, δεν είναι απλώς ψευδή, συκοφαντικά και φράσεις του υποκόσμου, αλλά αποδεικνύουν τον παρασκηνιακό τρόπο, με τον οποίο εκτελούσε τα καθήκοντά του εν αγνοία μάλιστα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

»Θέλω να πιστεύω ότι οι μυστικές συνομιλίες των «κατασκόπων» δεν επεκτείνονταν και σε άλλες δικαστικές υποθέσεις όπως το Νoor1. Ας λύσουν μεταξύ τους τα χρέη και τα υπόλοιπα, εάν υπάρχουν. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποχρεούται να διαψεύσει όσα ψεύδη φέρεται να ισχυρίστηκε και να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτό αλλιώς αναλαμβάνει την ευθύνη. Την απάντηση οφείλει να την δίνει στον ελληνικό λαό και όχι στο κανάλι Mega και τους μετόχους του. Σε ό,τι με αφορά, ηθικά δεν τον απαλλάσσει ότι προφανώς έλαβε χώρα μία ακόμη παράνομη υποκλοπή. Εάν δεν το κάνει, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη η οποία ανήκει σε όλους τους Έλληνες και είναι ανεξάρτητη».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM