Πέτσας: Αντικοινωνική συμπεριφορά η μετάβαση στην επαρχία εν μέσω πανδημίας

Πέτσας: Αντικοινωνική συμπεριφορά η μετάβαση στην επαρχία εν μέσω πανδημίας Facebook Twitter
«Η επιλογή συμπολιτών μας να μετακινηθούν στην επαρχία συνιστά αντικοινωνική συμπεριφορά» (EUROKINISSI)
3

Σκληρή κριτική άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σε όσους κατοίκους πόλεων επέλεξαν να μεταβούν στην επαρχία, σε νησιά και χωριά, παρά τις αντίθετες συστάσεις του υπουργείου Εσωτερικών για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. 

«Η επιλογή συμπολιτών μας να μετακινηθούν στην επαρχία, ειδικά μετά από τις συστάσεις μας να μην το πράξουν, συνιστά αντικοινωνική συμπεριφορά. Θέτει σε κίνδυνο τόσο τους ίδιους, αφού θα βρίσκονται σε απομακρυσμένα μέρη στα οποία δεν θα υπάρχει η ίδια ευκολία περίθαλψης σε περίπτωση που νοσήσουν, όσο και τους συμπολίτες μας που ζουν σε αυτά τα μέρη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

«Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως μπορεί να έχουμε μολυνθεί με τον ιό ακόμα κι αν δεν εμφανίζουμε συμπτώματα. Και στο μεταξύ να διασπείρουμε τον ιό σε κοινότητες σε όλη την Ελλάδα», πρόσθεσε, ζητώντας από όσους κατέφυγαν στα χωριά τους, να συμπεριφερθούν σαν να είναι ήδη φορείς του ιού και να αποφύγει πάση θυσία κάθε επαφή με ντόπιους, μένοντας σπίτι του.

O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς έκανε λίγο νωρίτερα έκκληση να αποφευχθούν οι συναθροίσεις. Τα περισσότερα κρούσματα όπως είπε, έχουν εντοπιστεί στην Αττική αλλά κάποιοι αγνοούν τις συστάσεις. «Η Πολιτεία ξέρει ποια οχήματα περνούν τα διόδια. Από όλους εμάς εξαρτάται αν η κυβέρνηση θα πάρει πιο δραστικά μέτρα για τον περιορισμό της κυκλοφορίας».

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Όταν από μόνοι μας κάνουμε ό, τι μπορούμε να επιβαρύνουμε ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ το κόστος της νόσου, βγήκαν οι "ιδεολόγοι μαχητές" να ξιφουλκήσουν τάχα για την "φιέστα" για το 1821.Που το ποσό που θα ξοδευτεί για την "φιέστα" - ακόμη και αν το δεχτούμε αυτό -, δεν φτάνει ούτε για τις μάσκες (συμβολικά το λέω). Είναι με δύο λόγια ΜΗΔΑΜΙΝΟ, μπροστά στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόστος που θα προκληθεί από όσα ανεύθυνα κάνουμε.Αλλά βλέπεις, το δύσκολο είναι να έχεις εκπαιδεύσει τον λαό να φέρεται στα δύσκολα με φρόνηση, ενώ το εύκολο είναι να κρύβεις τις ευθύνες σου "ντοπάροντας" τον λαό με τάχα μου ιδεολογίες - δίνοντας μάλιστα και σε ένα "οξύθυμο" τμήμα του και άλλοθι (π.χ. τους άνεργους, τους "πρώην Ρομά", τους φυλακισμένους κλπ, όπως αναφέρει κάποιος καθηγητής).
Απλα απορια το εχω.Εδω τι ακριβως περιμενει ο κοσμος απο το κρατος? Να αναθεσει ανα 4 ατομα ενα αστυνομικο? ΜΑΤ? Τι ακριβως θελει?Και εδω δε μιλαμε για μπαχαλακηδες, αναρχικους, εθνικιστες, κλπ, μιλαμε για απλους αστους που ανεξαρτητου ιδεολογιας απλα αγνοουν το τι γινεται και επιλεγουν να κανουν μια κινηση που θελω να πιστευω δε θα μας γυρισει μπουμερανγκ..Πραγματικα..τι περιμενει καποιος απο το κρατος? Ολικη καραντινα και στρατο γυρω απο τιν Αττικη? Δηλαδη μονο με "μποτα" καταλαβενουμε κανονισμους?
Λογικα χρησιμοποίησαν παράνομα υπόγεια τούνελ για να φύγουν απ την Αθήνα,κ όχι τις εθνικές οδούς,που είναι εύκολο για το κράτος να τις κλείσει.