ΣΥΡΙΖΑ: «Λουκέτο» σε καταστήματα των ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη και απολύσεις

ΣΥΡΙΖΑ: «Λουκέτο» σε καταστήματα των ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη και απολύσεις Facebook Twitter
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει απολύσεις στα ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
0

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει ότι η διοίκηση των ΕΛΤΑ κλείνει ταχυδρομεία στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζει απολύσεις.

«Η αιφνίδια απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ για τη μη ανανέωση των συμβάσεων 232 εργαζομένων, οι οποίοι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και το κλείσιμο πλήθους καταστημάτων ΕΛΤΑ στην πόλη μας, αποδεικνύει τον κυνισμό και την αναλγησία της διοίκησης απέναντι στον κόσμο της εργασίας αλλά και την αδιαφορία της απέναντι στους πολίτες», αναφέρει σε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Εξαιτίας των απολύσεων, κάποια καταστήματα των ΕΛΤΑ ήδη υπολειτουργούν, ενώ δύο (στην οδό Εθνικής Αμύνης και Μανουσογιαννάκη και στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης) κατέβασαν ρολά, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Την ίδια στιγμή η διοίκηση ετοιμάζει για το επόμενο διάστημα το κλείσιμο 11 ταχυδρομείων στο νομό αλλά και την απόλυση όλων των έκτακτων εργαζομένων στη διανομή και στο Κέντρο Διαλογής Θεσσαλονίκης στις 31/1/2020», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης επιτίθεται στην κυβέρνηση και τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αναφέροντας ότι «αποδεικνύουν με τις επιλογές τους την υποταγή τους σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές που τσακίζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων αλλά και υποβαθμίζουν το βιωτικό επίπεδο των πολιτών».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ