Τσίπρας για υπουργείο Μετανάστευσης: Πήρε τελικά έξι μήνες στον Μητσοτάκη να καταλάβει το μπάχαλο

Τσίπρας για υπουργείο Μετανάστευσης: Πήρε τελικά έξι μήνες στον Μητσοτάκη να καταλάβει το μπάχαλο Facebook Twitter
4

Με μια ειρωνική ανάρτηση στα social media σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας την ίδρυση υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

«Τα συγχαρητήριά μου στον κ. Μητσοτάκη που του πήρε τελικά μόνο έξι μήνες και εφτά μέρες για να καταλάβει το μπάχαλο που δημιούργησε στο προσφυγικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και πόσο γκάφα ολκής ήταν η απόφασή του να καταργήσει το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στη χώρα με τις μεγαλύτερες ροές προσφύγων και μεταναστών σε όλη την Ευρώπη», προσθέτει.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ιδρύει Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, το οποίο αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Νότης Μηταράκης.

Αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου τοποθετείται ο βουλευτής B1 Βόρειου Τομέα Αθηνών και μέχρι σήμερα αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Η ορκωμοσία του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και του αναπληρωτή υπουργού θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Μιλάει αυτόw για μπάχαλο. Ο ορισμός του τι σημαίνει μπάχαλο και του πώς γενικεύεται το μπαχαλο και παρεισφρέει σε κάθε πόρο του συστήματος και της κοινωνίας κατηγορεί τους άλλους για μπάχαλο...Και το κακό (γι'αυτόν) είναι πως το εννοεί. Το πιστεύει αυτό που λέει.Είναι τόσο εκτός πραγματικότητας που παραδίδει μόνος του τον εαυτό του προς γενικό χλευασμό.