Σαμαράς για Novartis: Η γελοία σκευωρία αρχειοθετήθηκε - Τώρα αρχίζει η διερεύνηση

Σαμαράς για Novartis: Η γελοία σκευωρία αρχειοθετήθηκε - Τώρα αρχίζει η διερεύνηση Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Κάνοντας λόγο για «γελοία σκευωρία», ο Αντώνης Σαμαράς σχολίασε την αρχειοθέτηση του φακέλου που αφορούσε το πρόσωπό του για την υπόθεση Novartis.

«Η γελοία σκευωρία αρχειοθετήθηκε σήμερα και τυπικά. Με μεγάλη καθυστέρηση. Τώρα όμως αρχίζει η διερεύνηση του πραγματικού, σοβαρού και σκοτεινού σκανδάλου της υπόθεσης Νοβάρτις», ήταν το σύντομο σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού. 

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη έθεσε στο αρχείο τη δικογραφία για την υπόθεση της Νοvartis που αφορά στον πρώην πρωθυπουργό. Η Ελένη Τουλουπάκη έκρινε ότι με βάση τα στοιχεία που έχει στα χέρια της, δεν προκύπτει η παραμικρή ένδειξη τέλεσης οποιουδήποτε αδικήματος.

Όταν ενεπλάκη το όνομά του, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε κάνει λόγο για σκευωρία, καταθέτοντας μηνύσεις σε βάρος όσων, κατά τον ίδιο, μετείχαν στην ενοχοποίησή του χωρίς στοιχεία.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / «Θέλει να γυρίσει τη χώρα δεκαετίες πίσω - Είναι αμετανόητος» η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

«Τα αποκαλυπτήρια του ιδιωτικού κόμματος Τσίπρα με το όνομα ΕΛΑΣ, πιστοποίησαν πόσο παλιό είναι αυτό που πολυδιαφημίζεται εδώ και μήνες ως ‘νέο'» τονίζει το ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM