Ευρωεκλογές 2019: Βαρουφάκης - «Παρακολουθούμε το θρίλερ με χαμόγελο»

Ευρωεκλογές 2019: Βαρουφάκης - «Παρακολουθούμε το θρίλερ με χαμόγελο» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
2

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολίασε με δύο αναρτήσεις στο Twitter τη διαφαινόμενη μη παρουσία του ΜέΡΑ25, του κινήματος  του οποίου ηγείται, στο ευρωκοινοβούλιο. 

«Τίποτα δεν έχασε το ΜέΡΑ25! Κερδίσαμε το δικαίωμα και την υπέρτατη υποχρέωση να προβούμε σε ΚΑΛΕΣΜΑ για πλατειά πολιτική -προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών που αναθάρρησαν με το 3% του ΜέΡΑ25. Αυτό θα κάνουμε αύριο, Τετάρτη, στη 1μμ στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!» έγραψε ο κ. Βαρουφάκης στο Twitter.


Λίγο αργότερα, ο Γιάνης Βαρουφάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση στο Twitter. Σε ένα σκίτσο, στο οποίο απεικονίζονται δύο άτομα που παρακολουθούν σινεμά, αναγράφεται: «Διάσημα Θρίλερ: Ψυχώ, Τα σαγόνια του καρχαρία, Η έκτη αίσθηση, Η έδρα του ΜέΡΑ25». Ο κ. Βαρουφάκης έγραψε: «Πάντως εμείς παρακολουθούμε το θρίλερ με χαμόγελο και ετοιμαζόμαστε για την αυριανή Συνέντευξη Τύπου (1μμ στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20) που θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον». 

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Έδρα (αποσαφήνιση)Η λέξη Έδρα μπορεί να αναφέρεται:1) Στην Έδρα, στη νομική.2) Στην Αγία Έδρα.3) Στην Ιστορική έδρα, τιμητικός τίτλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.4) Στη Βουλευτική έδρα.Άλλες χρήσεις:5) Το γραφείο του καθηγητή στο σχολείο.6) Το γήπεδο που συνήθως παίζει ένας αθλητικός σύλλογος.Επιστήμες:7) Έδρα (στερεομετρία)8) Ο πρωκτός, στην ανατομία...Κι εγώ παρακολούθησα με χαμόγελο, καθότι το τελευταίο λήμμα προσδίδει αρκετά διασκεδαστικό νόημα σε τίτλους όπως:"Θρίλερ για την έδρα του Βαρουφάκη""Χάνει την έδρα του ο Βαρουφάκης"
Όνειρα θερινής νυκτός να συνεπάρει το "θρίλερ" της έδρας του (της ποιάς;) τόσο πολύ κόσμο όσο τα περίφημα κινηματογραγικά με τα οποία πάει να συγκριθεί....πέρασε και δεν ακούμπησε! Από κάτι τέτοια φαίνεται η άκρατη Ύβρις του ανδρός.