Προσφυγή ΛΑΕ στο ΣτΕ για τον τηλεοπτικό χρόνο των κομμάτων

Προσφυγή ΛΑΕ στο ΣτΕ για τον τηλεοπτικό χρόνο των κομμάτων Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ
0

Προσφυγή στο ΣτΕ κατέθεσαν ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης μαζί με τους δικηγόρους Σαράντο Θεοδωρόπουλο και Άρη Κωνσταντάκη «ενάντια στην κατανομή με υπουργική απόφαση του τηλεοπτικού χρόνου σε βάρος της ΛΑΕ» όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

«Η ΛΑΕ κατέθεσε αίτημα με το οποίο ζητεί την ακύρωση και αναστολή της κυβερνητικής απόφασης που κατανέμει άδικα και παράνομα σε βάρος της ΛΑ.Ε τον προεκλογικό τηλεοπτικό χρόνο, εξισώνοντας αυθαίρετα την Λαϊκή Ενότητα με τον τηλεοπτικό χρόνο που δίδεται στην κ.Παπακώστα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Κυβέρνηση και σύστημα μαζί με τα ελεγχόμενα από το σύστημα μέσα ενημέρωσης φιμώνουν και ενταφιάζουν την Λαϊκή Ενότητα. Προσφύγαμε σήμερα στο ΣΤΕ με αίτημα ακύρωσης και αναστολής ενάντια στην κατάπτυστη απόφαση της κυβέρνησης η οποία κατακρεουργεί αυθαίρετα τον τηλεοπτικό χρόνο της ΛΑΕ. Αυτή η κυβερνητική απόφαση είναι αυθαίρετη, είναι παράνομη, είναι μεροληπτική, είναι αντισυνταγματική. Είμαστε ένα κόμμα που έλαβε το 2,9% των ψήφων με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια στις προηγούμενες εκλογές, έχουμε ευρωβουλευτή και συνεχή αδιάλειπτη και πρωτοπόρα πολιτική δράση σε όλα τα μέτωπα» δήλωσε ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος Σαράντος Θεοδωρόπουλος δήλωσε πως η υπουργική απόφαση για την κατανομή τηλεοπτικού χρόνου των κομμάτων προσβάλλει την αρχή της ισότητας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM