Μητσοτάκης: Να τος, να τος ο Τσίπρας ο σκαφάτος - Από την αριστερά των καταλήψεων, στην αριστερά του κότερου

Μητσοτάκης: Να τος, να τος ο Τσίπρας ο σκαφάτος - Από την αριστερά των καταλήψεων, στην αριστερά του κότερου Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
8

«Να τος, να τος ο Τσίπρας ο σκαφάτος» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτιθέμενος στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις φωτογραφίες του από τις διακοπές στη θαλαμηγό Παναγόπουλου.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας έκανε από νωρίς στην ομιλία του αναφορά στο θέμα και είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Να τος, να τος ο Τσίπρας ο σκαφάτος. Έτσι θα σας θυμάται ο ελληνικός λαός. Από την αριστερά των καταλήψεων, στην αριστερά του κότερου», σημείωσε ανεβάζοντας τους τόνους ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το ηθικό σας πλεονέκτημα βούλιαξε στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου», δήλωσε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό. «Από τον Πολάκη στο Μάτι, από το Μάτι στα κότερα, και από τα κότερα στη χθεσινή φιέστα των απεγνωσμένων "θα" της νέας δημαγωγίας. Τα τελευταία τυράκια πριν τη φάκα των εκλογών που δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα που ζουν οι Έλληνες πολίτες» ανέφερε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε επιχειρηματολογώντας επί της πρότασης δυσπιστίας στο πρόσωπο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Xαρακτήρισε πιτ μπουλ τον Πολάκη «όταν επιτίθεται» και «κανίς όταν πρέπει να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη». «Καμία κυβέρνηση δεν γύρισε το κλίμα με παροχές τελευταίας στιγμής. Οι πολίτες ξέρουν ποιος τους φτώχυνε τα τελευταία 4 χρόνια. Ποιος τους έκοψε το ΕΚΑΣ. Οι νέοι συνταξιούχοι του Κατρούγκαλου βγαίνουν με χαμηλότερες συντάξεις. Τα ξέρουν οι πολίτες».

Δείτε το στιγμιότυπο:

 
Πολιτική
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ας αφήσει ο Μητσοτάκης τον Γεωργιάδη να τσακώνεται με τον Τσίπρα, που έχει την ίδια άνεση με τον κύριο πρωθυπουργό μας στον καυγά, και το φχαριστιέται κιόλας, χαρίζοντας εξαίσιο θέαμα.Ο Τσίπρας είναι γλωσσάς και τίποτε περισσότερο, και όσοι τον θαυμάζουν επειδή είναι γλωσσάς τούς αξίζει απόλυτα και αυτός, και ο Πολάκης, και η Ελλάδα που αυτοί οι δύο εκπροσωπούν.
Ο Μητσοτάκης τελικά, ποντάρει στρατηγικά στην ψήφο διαμαρτυρίας και μόνον. Οπότε, έχει παραμελήσει τον δικό του σοβαρό στρατηγικό σχεδιασμό.Έχει πέσει δε στην παγίδα του Τσίπρα να αντιπαρατίθεται προσωπικά μαζί του.Οπότε, αφενός μεν συμβάλλει να υποβιβάζεται το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης - η χώρα έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα από το να παρακολουθεί κοκορομαχίες. Αφετέρου δε, ο Τσίπρας έχει αποδείξει - π.χ. με τον Σαμαρά -, ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος στην μονομαχία."Εντάξει ;" "Εντάξει ;" (δύο φορές μέσα σε ένα λεπτό το είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή προ ολίγου, φανερά αμήχανος από την επίθεση Τσίπρα).Κρίμα. Ακόμη και βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ, η νίκη θα είναι πύρρειος, γρήγορα θα ξεφουσκώσει αν δεν σοβαρευτούν. Ακόμη όμως και αν βγει η ΝΔ πρώτο κόμμα -
13 λεξεις εγραψες που συνιστουσαν μια συριζαϊκων αποχρωσεων χαζομαρα - δεν εγραψες τιποτα βαθυστοχαστο που χρειαζεται δευτερες αναγνωσεις και αναλυσεις. Ειπες οτι ειναι ικανοι να ερθουν δευτεροι τρεχοντας μονοι τους, και ειπα οτι ειναι περιεργο τοτε πως θα ερθουν πρωτοι τρεχοντας μαζι με αλλους. Τι δεν καταλαβαινεις?