Μεγάλο πανό στην Ακρόπολη από το ΚΚΕ κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Μεγάλο πανό στην Ακρόπολη από το ΚΚΕ κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών Facebook Twitter
4

Ένα μεγάλο πανό κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών  ανάρτησαν μέλη του ΚΚΕ σήμερα το πρωί πάνω στον βράχο της Ακρόπολης. 

Το πανό περιέχει μήνυμα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και της ψήφισής της που είναι σήμερα. Γράφει: «ΟΧΙ στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό». ΝΑΙ στη φιλία - αλληλεγγύη, και κοινή πάλη των λαών».

Τα πανό είναι στα ελληνικά και στα αγγλικά.

 Σε παρόμοια ενέργεια έχει προχωρήσει το ΚΚΕ και στο παρελθόν. Πχ, τον Οκτώβριο του 2015 υπήρξε πάλι πανό στην Ακρόπολη, αυτή τη φορά με μήνυμα αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες.

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Μονο εμενα με ενοχλει η αναιδια ενος κομματος που χρησιμοποιει οποτε γουσταρει αρχαιολογικους χωρους ως πεδιο αφισοκολλησης ? Τα συνθηματα τους ειναι αστειες γενικευσεις πασπαλισμενες με καθε ειδους ξενοφοβια, οι εναλλακτικες προτασεις τους για οποιοδηποτε προβλημα-θεμα εχει αντιμετωπισει η Ελλαδα τα τελευταια χρονια ανυπαρκτες και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και το θεμα της ονομασιας της γειτονικης χωρας, οι βουλευτες τους παντα εκτος τοπου και χρονου οταν εμφανιζονται στα τηλεοπτικα καναλια ... εν τελει τι ακριβως προσφερει το ΚΚΕ στην κοινωνια και την πολιτικη περα απο το να διοργανωνει πορειες και να ανεμιζει κοκκινες σημαιες ?
Το ότι τα καραγκιοζιλίκια του ΚΚΕ θα κάνουν πολύ καιρό να κοπούν το ξέρουμε.Όμως, τα καραγκιοζιλίκια του ΚΚΕ με μπερντέ την ακρόπολη πρέπει να τελειώσουν χθες...Θα μας εξηγήσει κανένας κκες γιατί στον εμφύλιο τους αποκαλούσαν εαμοβούλγαρους; Στην τελευταία φάση του εμφυλίου λέγεται ότι το 75% των δυνάμεων του, ήταν σλάβοι...