Μεγάλο πανό στην Ακρόπολη από το ΚΚΕ κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Μεγάλο πανό στην Ακρόπολη από το ΚΚΕ κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών Facebook Twitter
4

Ένα μεγάλο πανό κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών  ανάρτησαν μέλη του ΚΚΕ σήμερα το πρωί πάνω στον βράχο της Ακρόπολης. 

Το πανό περιέχει μήνυμα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και της ψήφισής της που είναι σήμερα. Γράφει: «ΟΧΙ στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό». ΝΑΙ στη φιλία - αλληλεγγύη, και κοινή πάλη των λαών».

Τα πανό είναι στα ελληνικά και στα αγγλικά.

 Σε παρόμοια ενέργεια έχει προχωρήσει το ΚΚΕ και στο παρελθόν. Πχ, τον Οκτώβριο του 2015 υπήρξε πάλι πανό στην Ακρόπολη, αυτή τη φορά με μήνυμα αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες.

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ για Πλεύρη: «Ήταν συνιδρυτές σωματείου με τους κατηγορούμενους γιατρούς» στην υπόθεση Μαζωνάκη

Έντονη αντιπαράθεση έχει δημιουργηθεί μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου, με επίκεντρο την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη και των δύο κατηγορούμενων γιατρών
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ – Οι προτιμήσεις για την επόμενη κυβέρνηση

Σχεδόν ένας στους τρεις προτιμά αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ στο 27,1%, βρίσκεται το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με την ΕΛ.Α.Σ. και μικρότερα κόμματα της Αριστεράς
THE LIFO TEAM
ΡΟΖΑ ΒΡΕΤΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Παραιτείται η Ρόζα Βρεττού: «Η σημερινή ηγεσία φαίνεται να μην έχει συλλάβει την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ»

Με αιχμές η σχετική επιστολή της - Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε «γραφειοκρατικές αγκυλώσεις», «ατολμία, έλλειψη πρωτοβουλιών και επιφανειακή πολιτική» και «υποτιμημένη εσωκομματική δημοκρατία»
THE LIFO TEAM
Ένα queer βίντεο φαντάζεται τον παίκτη να φιλά το αγόρι του στο τέλος του αγώνα

Πολιτική / Ένα queer βίντεο φαντάζεται τον παίκτη να φιλά το αγόρι του στο τέλος του αγώνα

Στο «Can’t Wait», ο ανερχόμενος Αυστραλός ποπ καλλιτέχνης ξαναφαντάζεται την ανδρική αθλητική κουλτούρα ως κουίρ ρομάντζο. Μαζί του εμφανίζονται ο Ian Roberts και ο Mitch Brown, δύο πρόσωπα με πραγματικό βάρος στην ιστορία της κουίρ ορατότητας στον αυστραλιανό αθλητισμό.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Μονο εμενα με ενοχλει η αναιδια ενος κομματος που χρησιμοποιει οποτε γουσταρει αρχαιολογικους χωρους ως πεδιο αφισοκολλησης ? Τα συνθηματα τους ειναι αστειες γενικευσεις πασπαλισμενες με καθε ειδους ξενοφοβια, οι εναλλακτικες προτασεις τους για οποιοδηποτε προβλημα-θεμα εχει αντιμετωπισει η Ελλαδα τα τελευταια χρονια ανυπαρκτες και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και το θεμα της ονομασιας της γειτονικης χωρας, οι βουλευτες τους παντα εκτος τοπου και χρονου οταν εμφανιζονται στα τηλεοπτικα καναλια ... εν τελει τι ακριβως προσφερει το ΚΚΕ στην κοινωνια και την πολιτικη περα απο το να διοργανωνει πορειες και να ανεμιζει κοκκινες σημαιες ?
Το ότι τα καραγκιοζιλίκια του ΚΚΕ θα κάνουν πολύ καιρό να κοπούν το ξέρουμε.Όμως, τα καραγκιοζιλίκια του ΚΚΕ με μπερντέ την ακρόπολη πρέπει να τελειώσουν χθες...Θα μας εξηγήσει κανένας κκες γιατί στον εμφύλιο τους αποκαλούσαν εαμοβούλγαρους; Στην τελευταία φάση του εμφυλίου λέγεται ότι το 75% των δυνάμεων του, ήταν σλάβοι...