«Ρουφιανομάγαζο το ΣΔΟΕ»

«Ρουφιανομάγαζο το ΣΔΟΕ» Facebook Twitter
2

Βολές κατά του ΣΔΟΕ με βαρείς χαρακτηρισμούς εκτόξευσε η βουλευτής της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη. Με αφορμή τη λίστα με τους 32 που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό αλλά και για τη διαρροή της κατάθεσης που εμπλέκει Μειμαράκη, Βουλγαράκη και Λιάπη σε ξέπλυμα χρήματος, η κ. Βούλτεψη είπε: «Οι έξυπνοι τα έχουν τα λεφτά σε οφ σορ, να αφήσει τα κουτσομπολιά και τις διαρροές το ΣΔΟΕ, σε ρουφιανομάγαζο εξελίσσεται. Επιτέλους να κάνει σωστά τη δουλειά του. Το Κοινοβούλιο πλήττεται με τρόπο που μπορεί να οδηγήσει σε εκτροπή της χώρας. Να μαζευτεί το ΣΔΟΕ και ο υπουργός οικονομικών δεν έχει δουλειά να μιλά για λίστες γιατί δεν ξέρει τίποτα για λίστες. Να είναι πιο προσεχτικός. Το να δημιουργείται ένας μύθος από τα επίσημα χείλη και του Υπουργού Οικονομικών τότε δημιουργείται πρόβλημα στη χώρα.»

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια