Βίντεο: Φιόνα, o ιπποπόταμος με ένα ιδιαίτερο «χόμπι» κάθε φορά που βρέχει

Βίντεο: Φιόνα, ένας ιπποπόταμος με ένα ιδιαίτερο «χόμπι» κάθε φορά που βρέχει Facebook Twitter
0

Η βροχή όχι μόνο δεν χαλάει τη διάθεση της Φιόνα, αλλά φαίνεται πως αυτός ο ιπποπόταμος στον ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι διασκεδάζει ιδιαίτερα με τις σταγόνες του νερού.

 

Κάθε φορά που βρέχει η Φιόνα ανοίγει το στόμα της και προσπαθεί να πιάσει τις σταγόνες του νερού. «Είναι κάτι πολύ χαριτωμένο, πολύ αστείο, για το οποίο δεν έχουμε καμία εξήγηση», δήλωσε στο BBC η Άντζελα Χάτκι, από τον ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι.

 

«Είναι τόσο αστείο να τη βλέπεις με το μεγάλο στόμα της ανοιχτό, να πιάνει τις σταγόνες της βροχής με τη γλώσσα της», συμπλήρωσε.

 

Η μητέρα της Φιόνα, η Μπίμπι, δεν έχει το ίδιο «χόμπι», πρόσθεσε η Χάτκι. «Δεν έχουμε δει κάποιο βίντεο με άλλο ιπποπόταμο να το κάνει αυτό, οπότε δεν ξέρω αν είναι κάτι μοναδικό, αλλά δεν θα μας εξέπληττε αν ήταν», δήλωσε.

 

Οι εργαζόμενοι στον ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι καταβρέχουν συχνά τους ιπποπόταμους με λάστιχο. «Η Φιόνα και η Μπίμπι λατρεύουν αυτό το “μασάζ γλώσσας” με το λάστιχο. Κάτι με το νερό στο στόμα τους πρέπει να τους προκαλεί μια ευχάριστη αίσθηση, αλλά δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε γιατί η Μπίμπι δεν το κάνει αυτό με τη βροχή, ενώ η Φιόνα κάθε φορά που βρέχει σηκώνει το κεφάλι της προς τον ουρανό και “πιάνει” τις σταγόνες», συμπλήρωσε.

 

Αυτό το «χόμπι» της Φιόνα είναι από τις στιγμές που λατρεύουν και οι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου. Εξάλλου, ο ιπποπόταμος φαίνεται πως λατρεύει τις κάμερες. «Σίγουρα είναι το πιο δημοφιλές ζώο εδώ. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο της συγκεντρώνουν πολύ περισσότερα likes από ό,τι εκείνα των άλλων ζώων, κάτι που αποδίδουμε στην παιχνιδιάρικη προσωπικότητά της», κατέληξε η Άντζελα Χάτκι.

 

Περιβάλλον
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μελέτη: Η κλιματική αλλαγή θα αυξήσει τις δασικές πυρκαγιές στη Μεσόγειο τα επόμενα χρόνια

Περιβάλλον / Η κλιματική αλλαγή θα αυξήσει τον κίνδυνο δασικών πυρκαγιών στη Μεσόγειο τα επόμενα χρόνια - Μελέτη

Εάν η άνοδος της μέσης παγκόσμιας θερμοκρασίας φτάσει τελικά τους 2-3 βαθμούς σε σχέση με τα προβιομηχανικά επίπεδα, σχεδόν όλες οι περιοχές του πλανήτη θα γίνουν πιο ευάλωτες
THE LIFO TEAM
Γιατί οι μέδουσες φτάνουν ως τις ακτές;

Περιβάλλον / Γιατί οι μέδουσες φτάνουν ως τις ακτές;

Ο Δημήτρης Βαφείδης, καθηγητής Βιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρόεδρος στο Τμήμα Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, εξηγεί την έξαρση των μεδουσών στις ελληνικές θάλασσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ