Έλεν Μίρεν: Μετά το Queen φοβήθηκα ότι δεν θα με ξαναγ.....ε ο άνδρας μου

Έλεν Μίρεν: Μετά το Queen φοβήθηκα ότι δεν θα με ξαναγ.....ε ο άνδρας μου Facebook Twitter
2

Σόκαρε το κοινό των βραβείων «Gotham Independent Film Awards», το βράδυ της Δευτέρας η διάσημη ηθοποιός Έλεν Μίρεν, όταν στην ομιλία της είπε ότι μετά το “The Queen” που της χάρισε το Οσκαρ, νόμιζε ότι ο άνδρας της δεν θα την γ@μ@σε ξανά. 

«Θα σας πω μια ιστορία για το πώς είναι να γ@μ@ς την βασίλισσα...όταν η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στη Βενετία, δεν την είχαμε δει, ούτε, εγώ ούτε ο άντρας μου, Τέιλορ. Στην πρώτη σκηνή γυρίζω και κοιτάζω και επικρατεί απόλυτη ησυχία στο σινεμά. Ο άντρας μου αρχίζει να γελά δυνατά! Γέρνω προς το μέρος του και του λέω “Aγάπη μου, πιστεύεις ότι θα με γ@μήσεις ποτέ ξανά;”», είπε η 70χρονη σταρ αφήνοντας άναυδο το ακροατήριο.

Έλεν Μίρεν: Μετά το Queen φοβήθηκα ότι δεν θα με ξαναγ.....ε ο άνδρας μου Facebook Twitter

Η Μίρεν δεν σταμάτησε όμως εκεί. "Μεταξύ μας από τότε το έχει κάνει", συμπλήρωσε με πονηρό ύφος.

Ενθάρρυνε επίσης το κοινό να ασκήσει πιέσεις στη Σαουδική Αραβία που σήμερα καταδίκασε σε θάνατο τον ποιητή Ασράφ Φαγιάντ.
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια