Έλεν Μίρεν: Μετά το Queen φοβήθηκα ότι δεν θα με ξαναγ.....ε ο άνδρας μου

Έλεν Μίρεν: Μετά το Queen φοβήθηκα ότι δεν θα με ξαναγ.....ε ο άνδρας μου Facebook Twitter
2

Σόκαρε το κοινό των βραβείων «Gotham Independent Film Awards», το βράδυ της Δευτέρας η διάσημη ηθοποιός Έλεν Μίρεν, όταν στην ομιλία της είπε ότι μετά το “The Queen” που της χάρισε το Οσκαρ, νόμιζε ότι ο άνδρας της δεν θα την γ@μ@σε ξανά. 

«Θα σας πω μια ιστορία για το πώς είναι να γ@μ@ς την βασίλισσα...όταν η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στη Βενετία, δεν την είχαμε δει, ούτε, εγώ ούτε ο άντρας μου, Τέιλορ. Στην πρώτη σκηνή γυρίζω και κοιτάζω και επικρατεί απόλυτη ησυχία στο σινεμά. Ο άντρας μου αρχίζει να γελά δυνατά! Γέρνω προς το μέρος του και του λέω “Aγάπη μου, πιστεύεις ότι θα με γ@μήσεις ποτέ ξανά;”», είπε η 70χρονη σταρ αφήνοντας άναυδο το ακροατήριο.

Έλεν Μίρεν: Μετά το Queen φοβήθηκα ότι δεν θα με ξαναγ.....ε ο άνδρας μου Facebook Twitter

Η Μίρεν δεν σταμάτησε όμως εκεί. "Μεταξύ μας από τότε το έχει κάνει", συμπλήρωσε με πονηρό ύφος.

Ενθάρρυνε επίσης το κοινό να ασκήσει πιέσεις στη Σαουδική Αραβία που σήμερα καταδίκασε σε θάνατο τον ποιητή Ασράφ Φαγιάντ.
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΚΑΙΛΙ ΤΖΕΝΕΡ CRITICS CHOICE AWARDS

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Βραβεύτηκε στα Critics Choice Awards - Το πρώτο δημόσιο «σ' αγαπώ» στην Κάιλι Τζένερ

Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του, έκανε μια σπάνια και τρυφερή αναφορά στη σύντροφό του
THE LIFO TEAM
Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια