No.1

Καλλιάνος: Εσείς οι αρνητές του κορωνοϊου, ελάτε να καλέσουμε στο τηλέφωνο τον αδερφό μου που νοσηλεύεται

Καλλιάνος: Εσείς οι αρνητές του κορωνοϊου, ελάτε να καλέσουμε στο τηλέφωνο τον αδερφό μου που νοσηλεύεται Facebook Twitter
Καλλιάνος: Όλοι εσείς οι αρνητές, ελάτε να καλέσουμε στο τηλέφωνο τον αδερφό μου για να δείτε πως μιλάει (Eurokinissi)
0

Σε μία προσωπική αποκάλυψη για την μάχη που δίνει ο αδερφός του με τον κορωνοϊό, προέβη ο μετεωρολόγος και βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος.

Με ανάρτησή του στο Facebook αποκαλύπτει την μάχη του με τον ιό μέσα από το νοσοκομείο και παρακαλεί όλους να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα.

Για όσους δε, δεν πιστεύουν στην πανδημία η απάντησή του είναι αποστομωτική: «Όλοι εσείς οι αρνητές ελάτε να καλέσουμε στο τηλέφωνο τον αδερφό μου για να δείτε πως μιλάει. Θα σας κοπεί ο τσαμπουκάς και η εξυπνάδα δια παντός» λέει χαρακτηριστικά.

«Προσπάθησα να μη μιλήσω όλες αυτές τις μέρες γιατί ψυχολογικά δεν είμαι καθόλου καλά αλλά ο θυμός μου είναι μεγάλος προς τους αρνητές της μάσκας και όλους όσοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός.

»Ο αδερφός μου νοσηλεύεται εδώ και μέρες με κορωνοϊό, με παροχή οξυγόνου λόγω έντονης δύσπνοιας, με 40 πυρετό για αρκετές ημέρες, με πνευμονία και τραχειοβρογχίτιδα, με 2 ενδοφλέβιες αντιβιώσεις, με ενδοφλέβια κορτιζόνη και ενέσεις ινσουλίνης γιατί απορρυθμίστηκε εκτός των άλλων και το σάκχαρο του.

»Επίσης έχει και υγρό στην καρδιά λόγω της λοίμωξης. Ο βήχας είναι έντονος και δεν μπορεί χωρίς το οξυγόνο να κάνει βήμα διότι λαχανιάζει στο δευτερόλεπτο.

»Προχθές δεν πήγαινε καλά. Δεν έπεφτε ο πυρετός για 10η μέρα και ο κορεσμός του οξυγόνου του συνεχώς μειωνόταν. Χθες και σήμερα είναι ελαφρώς καλύτερα. "Άκουσε" καλύτερα ο οργανισμός του στην αλλαγή του "κοκτέιλ" αντιβιώσεων που του έδωσαν.

»Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς που κάνουν τα πάντα! Να τους έχει ο Θεός καλά, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω! Να τους δίνει δύναμη ο Θεός να σώζουν καθημερινά χιλιάδες ζωές σε όλο τον κόσμο. Είμαι σε καθημερινή επαφή μαζί τους και με ενημερώνουν κάθε 8 ώρες για την κατάσταση της υγείας του. Μου λένε ότι περάσαμε την "ανηφόρα" αλλά ότι θα αργήσει πολύ για να συνέλθει πλήρως.

»Εύχομαι κάνεις άνθρωπος στον κόσμο να μην ξαναπεράσει αυτή τη στεναχώρια και την αγωνία που βιώνει η οικογένεια μου και η δική του αυτές τις μέρες.

»Προχθές έκλαιγα μόνος μου σαν μικρό παιδί γιατί τον πήρα τηλέφωνο και λαχάνιαζε για να μου πει έστω και μια λέξη.

»Μου είπε ότι δεν πάει καλά και ότι φοβάται πολύ. Ένιωθα ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τον βοηθήσω, ούτε καν να πάω να τον δω. Ήταν πολύ τρομαγμένος, σε ένα δωμάτιο μαζί με ένα άλλο παιδί και δίνανε τη μάχη μαζί. Ευτυχώς βελτιώνονται και οι δύο τους πολύ αργά αλλά σταθερά.

»Είναι τραγικό αυτό που ζούμε με την πανδημία.

»Σας παρακαλώ πολύ να προσέχετε, δεν φαντάζεστε πόσα παράλληλα προβλήματα δημιουργεί ο κορωνοϊός από τη στιγμή που θα χρειαστεί κάποιος να νοσηλευτεί.

»Εμβολιαστείτε όταν έρθει η ώρα σας. Προσέξτε, φορέστε μάσκες, μην ξεχνάτε ούτε δευτερόλεπτο να είστε υπεύθυνοι. Σας ικετεύω, το ζω από κοντά!

»Ας έρθει να μου μιλήσει εκείνη η κυρία που πατούσε τις μάσκες έξω από το Σύνταγμα και όλοι οι άλλοι που ήταν μαζεμένοι γύρω της και χειροκροτούσαν. Έχω να τους εξηγήσω πολλά! Όλοι εσείς που είστε αρνητές θα σας παρακαλέσω να σοβαρευτείτε!

»Είναι ένας εφιάλτης αυτός ο ιός. Να είστε υπεύθυνοι και να προστατεύετε τους εαυτούς σας και τους δικούς σας ανθρώπους σας παρακαλώ πάρα πολύ. Όλοι εσείς οι αρνητές ελάτε μια μέρα να καλέσουμε στο τηλέφωνο τον αδερφό μου για να δείτε πως μιλάει. Θα σας κοπεί ο τσαμπουκάς και η εξυπνάδα δια παντός. Ευχαριστώ τους γιατρούς και το Θεό...»

Προσπάθησα να μη μιλήσω όλες αυτές τις μέρες γιατί ψυχολογικά δεν είμαι καθόλου καλά αλλά ο θυμός μου είναι μεγάλος προς...

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης ΚαλλιάνοςΑ στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021
Πολιτισμός
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πολιτισμός / Ο Park Chan-wook γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών

«Η απλή πράξη του να συγκεντρωνόμαστε σε μια αίθουσα για να παρακολουθήσουμε μαζί μια ταινία, με τις ανάσες και τους παλμούς μας να συγχρονίζονται, αποτελεί από μόνη της μια συγκινητική και οικουμενική έκφραση αλληλεγγύης», δηλώνει
THE LIFO TEAM
GUCCI AI ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΜΙΛΑΝΟ

Πολιτισμός / Καμπάνια της Gucci με AI προκαλεί αντιδράσεις ενόψει της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο

Αρκετοί χρήστες αμφισβητούν αν ένα brand που μιλά διαχρονικά για δημιουργικότητα και ιταλική δεξιοτεχνία μπορεί να στηρίζει την προβολή της σε AI περιεχόμενο αντί για πραγματικούς ανθρώπους,
THE LIFO TEAM