Η Τζένιφερ Λόπεζ γυμνή, στο εξώφυλλο του νέου single της

Η Τζένιφερ Λόπεζ γυμνή, στο εξώφυλλο του νέου single της Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Λόπεζ «έριξε» για μία ακόμη φορά το Instagram με μια φωτογραφία: την ίδια να ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του νέου single της.

Μέσα σε μόλις μισή ώρα η ανάρτηση της 51χρονης σταρ είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια likes. Ο τίτλος του νέου single είναι In the Morning και θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, σύμφωνα με τα όσα έγραψε.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Μία ημέρα νωρίτερα η Τζένιφερ Λόπεζ είχε δημοσιεύσει στο Instagram ένα teaser από τη νέα της δουλειά, με γυμνές φωτογραφίες της από διάφορες γωνίες και ένα μικρό απόσπασμα από το τραγούδι.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Αυτή την εβδομάδα η σταρ άναψε «φωτιές» στα American Music Awards, όπου μαζί με τον Κολομβιανό Maluma ερμήνευσαν τα δύο τραγούδια στα οποία έχουν συνεργαστεί.

 

Πάντως, σημειώνει το CNN, αρκετοί επεσήμαναν ότι αυτή η εμφάνιση- τόσο λόγω ενδυματολογικής επιλογής όσο και με το χορευτικό- θύμισε ιδιαίτερα εκείνη της Beyonce στην απονομή των Grammy το 2014.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM