Ο πρίγκιπας Κάρολος παρουσίασε «βιώσιμη» συλλογή ρούχων

Ο πρίγκιπας Κάρολος παρουσίασε «βιώσιμη» συλλογή ρούχων Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Κάρολος παρουσίασε μια βιώσιμη συλλογή ρούχων. 

«Πάντα προσπαθούσα να χρησιμοποιώ τη δική μου γκαρνταρόμπα για να αναδείξω εξαιρετικές χειροτεχνικές δεξιότητες. Πάντα πίστευα στη φιλοσοφία αγοράστε μια φορά, αλλά αγοράστε καλά. Έτσι, όσο περισσότερο φοράω τα ίδια ρούχα, τόσο πιο βιώσιμος γίνομαι, ελπίζω!», δήλωσε μιλώντας στην Telegraph. 

Ο 71χρονος διάδοχος του βρετανικού θρόνου και το ίδρυμά τoυ δημιούργησαν το «Modern Artisan Project», το οποίο μεταξύ άλλων στοχεύει στην προώθηση των δεξιοτήτων των νέων χειροτεχνών με υφάσματα υψηλής ποιότητας, όπως αναφέρει το Net A Porter, εταιρεία παραγγελιών για πολυτελή ρούχα.

Τα ρούχα για τη συλλογή σχεδίασαν Ιταλοί φοιτητές μόδας και ράβονται στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο πρίγκιπας Κάρολος παρουσίασε «βιώσιμη» συλλογή ρούχων Facebook Twitter

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Πηγή: dpa

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΙΑ ΚΑΡΕΙ ΜΙΛΑΝΟ LIP SYNC

Πολιτισμός / Ηταν lip sync η εμφάνιση της Μαράια Κάρεϊ στους Ολυμπιακούς; - Τι απαντούν οι διοργανωτές 

Τα βλέμματα τράβηξε και ο τηλευποβολέας, που έδειχνε φωνητικά τους ιταλικούς στίχους για να βοηθήσει την Κάρεϊ στην προφορά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Voh lah reh στη θέση του Volare
THE LIFO TEAM
Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ εμφανίζεται ξανά μετά από 25 χρόνια

Περιστέρια και φυλλώματα δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας υβριδικής μορφής τη στιγμή της μεταμόρφωσης, σε ένα έργο που αποτελεί συναρπαστικό δείγμα της διαρκούς γοητείας του Ρενέ Μαγκρίτ.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ