Το συγκινητικό αντίο του Χάρισον Φόρντ στον Σόν Κόνερι, τον πατέρα του στο Ιντιάνα Τζόουνς

Το συγκινητικό αντίο του Χάρισον Φόρντ στον Σόν Κόνερι, τον πατέρα του στο Ιντιάνα Τζόουνς Facebook Twitter
0

Ο Χάρισον Φορντ απέτισε φόρο τιμής στον «αγαπητό του φίλο» του Σερ Σον Κόνερι, ο οποίος πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 90 ετών.

Οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν μαζί στο φιλμ του 1989 «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία», με τον Σον Κόνερι να υποδύεται  τον πατέρα του Χάρισον Φορντ Χένρι Τζόουνς.

«Ήταν ο πατέρας μου... όχι στη ζωή, αλλά στο Indy III», είπε ο Χάρισον Φορντ σε συνέντευξή του στο Variety.

«Δεν ξέρετε πόσο ευχάριστο μπορεί να είναι να σε πληρώνει κάποιος για να κάνεις βόλτα έχοντας στην πλευρική θέση μιας ρωσικής μοτοσικλέτας που αναπηδά κατά μήκος ενός ανώμαλου, ορεινού μονοπατιού, τον Σον Κόνερι», είπε αναφερόμενος σε μια χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας Ιντιάνα Τζόουνς.

«Θεέ μου διασκεδάσαμε τόσο... αν είναι στον παράδεισο, ελπίζω να έχουν γήπεδα γκολφ. Αναπαύσου εν ειρήνη, αγαπητέ φίλε», πρόσθεσε.

Πέρα από τον Φορντ, πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ όπως, ο Κέβιν Κόσνερ ο Μάικλ Κέιν, ο Ντάνιελ Κρεγκ και ο Πιρς Μπρόσναν έχουν αναφερθεί με θερμά λόγια στον ηθοποιό μιλώντας κυρίως για τον εμβληματικό του ρόλο ως Τζέιμς Μποντ στον κινηματογράφο.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζένιφερ Λόπεζ και Φρέντι Κρούγκερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρέντι Κρούγκερ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τζένιφερ Λόπεζ από αύριο στους κινηματογράφους

Το δράμα γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ «Nebraska», η μιούζικαλ εκδοχή του «Φιλιού της Γυναίκας Αράχνης», το ντεμπούτο του youtuber Κρις Στάκμαν «Shelby Oaks» και η επανέκδοση του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Πολιτισμός / Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Με μια εμφάνιση γεμάτη τόλμη και υπονοούμενα, ο Σουηδός ηθοποιός απέδωσε για ακόμη μία φορά τη φετιχιστική αισθητική της νέας του ταινίας «Pillion»
LIFO NEWSROOM
Οι Times UK για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Τι έγραψαν οι Times για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου

Οι Times δίνουν περισσότερο βάρος στις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων του Μουσείου, ότι η προστασία των Γλυπτών του Παρθενώνα προτάσσεται έναντι κάθε άλλης εκδήλωσης
LIFO NEWSROOM
Σχόλιο Μενδώνη για το δείπνο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Προκλητική αδιαφορία»

Πολιτισμός / Σχόλιο Μενδώνη για το δείπνο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Προκλητική αδιαφορία»

«Κατ´ επανάληψη και διαχρονικά το υπουργείο Πολιτισμού έχει καταδικάσει τα δείπνα, τις δεξιώσεις και τις επιδείξεις μόδας που διοργανώνονται στους χώρους, στους οποίους εκτίθενται μνημεία και έργα τέχνης»
LIFO NEWSROOM