Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι θα γίνει για πρώτη φορά μαμά - Το βίντεο που ανέβασε στο Ιnstagram

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι θα γίνει για πρώτη φορά μαμά - Το βίντεο που ανέβασε στο Ιnstagram Facebook Twitter
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι θα γίνει για πρώτη φορά μαμά - Το αποκαλυπτικό βίντεο που ανάρτησε στο Ιnstagram
0

Η Έμιλι Ραταϊκόφκσι θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram απολαμβάνοντας τις ημέρες της εγκυμοσύνης της.

«Ποιος θα είναι αυτός ο άνθρωπος; Σε τι είδους άνθρωπο θα γίνουμε γονείς; Πώς θα αλλάξουν τη ζωή μας και το πώς είμαστε; » διερωτάται το 29χρονο μοντέλο σε ανάρτησή της και παραπέμπει τους followers της να διαβάσουν τις σκέψεις της στο νέο τεύχος της Vogue.

Τη σκηνοθεσία του βίντεο υπογράφει η ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος Λένα Ντάνχαμ. Στο βίντεο, η Ραταϊκόφσκι μεταξύ άλλων απεικονίζεται γυμνή στο ιατρείο του γυναικολόγου της, στο σπίτι της, στην μπανιέρα, στον καναπέ μαζί με τον σκύλο της, Κολόμπο.

Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, το 2018, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και ο παραγωγός ταινιών Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΛάρντ ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους μωρό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“Who will this person be? What kind of person will we become parents to? How will they change our lives and who we are?“ read my essay on pregnancy and gender on @voguemagazine 🤍 thank you for all the well wishes 🤍 @cassblackbird @jordenbickham

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM