Εδώ και καιρό, ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Χιου Τζάκμαν διατηρούν μια κωμικά υποκριτική βεντέτα που πέρασε και σε ένα κοινό διαφημιστικό σποτ. 

 

Πέρα από την καριέρα του στον κινηματογράφο, ο Τζάκμαν κερδίζει τα προς το (πλουσιοπάροχο) ζην και από άλλες δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων το δικό του brand καφέ Laughing Man Coffee. Στο σποτ που ακολουθεί, ο Ρέινολντς αναλαμβάνει χρέη αφηγητή, καθώς περιγράφει ένα τυπικό ξύπνημα του Τζάκμαν. 

 

«Αυτός είναι ο Χιου Τζακμαν», λέει ο Ρέινολντς καθώς ο 52χρονος συνάδελφός του ξυπνά και εκσφενδονίζει το ξυπνητήρι στον τοίχο. «Σεβαστός ανθρωπιστής», συνεχίζει ο Ρέινολντς με τον Τζάκμαν να φωνάζει στα παιδιά της γειτονιάς του να σκάσουν. 

 

«Πρέσβης καλής θέλησης», επιμένει ο διάσημος ηθοποιός, ενώ ο πρωταγωνιστής του σποτ διαψεύδει και πάλι την περιγραφή βρίζοντας τον σκύλο του. «Πάντοτε αισιόδοξος», διακηρύσσει ο Ρέινολντς και ο Τζάκμαν βάζει στην διαπασών death metal. 

 

«Και ιδρυτής της Laughing Man Coffee [...] που παρασκευάζει την εξαιρετική ποικιλία καφέ και είναι 100% υπεύθυνη για τον Χιου Τζάκμαν που ξέρουμε και αγαπάμε [...] Ο καλύτερος γαμ****** καφές στον πλανήτη». 

 

«Ο Χιου Τζάκμαν ίδρυσε την Laughing Man coffee για να προσφέρει όλα τα κέρδη του στους καλλιεργητές και να γίνει λιγότερο καρ******. Είναι πραγματικά μαγικός καφές», έγραψε στην περιγραφή του Youtube ο Ρέινολντς, που στα social media συνέχισε να πειράζει τον Τζάκμαν: «Ξεκάθαρα δεν είσαι πρωινός τύπος. Αλλά και τα απογεύματα δεν είναι ακριβώς καταπληκτικά για σένα». 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr