Ο Κιάνου Ριβς έγινε συγγραφέας κόμικς - Τον Οκτώβριο το πρώτο τεύχος του «BRZRKR»

Ο Κιάνου Ριβς έγινε συγγραφέας κόμικς - Τον Οκτώβριο το πρώτο τεύχος του «BRZRKR» Facebook Twitter
EPA
0

Ηθοποιός, μουσικός, παραγωγός ταινιών και, τώρα, συγγραφέας κόμικς. Ο λόγος για τον Κιάνου Ριβς , ο οποίος δημιούργησε  μια σειρά από κόμικς με τον τίτλο «BRZRKR».

O Κιάνου Ριβς συνεργάστηκε με την Boom! studios για την έκδοση των κόμικς, ενώ η κεντρική ιδέα της ιστορίας επικεντρώνεται σε έναν «ημίθεο» που περιπλανιέται στη γη, αναζητώντας απαντήσεις σχετικά με την ύπαρξή του.

«Αφού περιπλανήθηκε στον κόσμο για αιώνες, ο πρωταγωνιστής βρήκε τελικά καταφύγιο και εργάζεται για την κυβέρνηση των ΗΠΑ δίνοντας πολύ επικίνδυνες μάχες» αναφέρει η σύνοψη της ιστορίας.

Ο Κιάνου Ριβς έγινε συγγραφέας κόμικς - Τον Οκτώβριο το πρώτο τεύχος του «BRZRKR» Facebook Twitter

«Μου άρεσαν τα κόμικς από τότε που ήμουν μικρό παιδί και υπήρξαν μια σημαντική επιρροή και έμπνευση για μένα», ανέφερε ο Ριβς σε μια παλιότερη δήλωσή του.


Ο 55χρονος ηθοποιός και συγγραφέας κόμικς πλέον περιέγραψε την ευκαιρία να συνεργαστεί με την ομάδα του Matt Kindt, Alessandro Vitti, και του Bill Crabtree για να ολοκληρωθούν τα κόμικς του, ως ένα «όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Σε μια συνέντευξή του στη USA Today, ο Ριβς αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή ήθελε να παίξει τον Wolverine και τώρα «θα ήθελε να παίξει τον Berzerker, τον πρωταγωνιστή των κόμικς του».

«Θα ήταν πραγματικά διασκεδαστικό αν τον υποδυόμουν εγώ αλλά, ας ελπίσουμε ότι κάποιος άλλος μπορεί να το κάνει», δήλωσε.

Το πρώτο τεύχος του BRZRKR θα κυκλοφορήσει σε έντυπη και ψηφιακή έκδοση στις 7 Οκτωβρίου του 2020.

Με πληροφορίες από CNN

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM