Απεργία της ΓΣΕΕ

Κιμ και Κάνιε απειλούν τον πρώην σωματοφύλακά τους με μήνυση: «Σταμάτα να μιλάς για εμάς»

Κιμ και Κάνιε απειλούν τον πρώην σωματοφύλακά τους με μήνυση: «Σταμάτα να μιλάς για εμάς» Facebook Twitter
Συνοδεύοντας την Κιμ Καρντάσιαν.
0

Με μήνυση εκατομμυρίων δολαρίων απειλούν ο Κάνιε Γουέστ με την Κιμ Καρντάσιαν τον πρώην σωματοφύλακά τους, που αποκάλυψε λεπτομέρειες για την συνεργασία τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΤΜΖ, το ζευγάρι κατηγορεί τον Steve Stanulis πως προχώρησε σε «ψευδής και συκοφαντικές δηλώσεις» εναντίον τους, με την συνέντευξή του στο Hollywood Raw Podcast πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά και παραβίαση των όρων εμπιστευτικότητας του συμβολαίου τους.

Σε σχετική επιστολή, οι Κάνιε και Κιμ αναφέρουν πως υπέγραψαν το συμφωνητικό τον Φεβρουάριο του 2016, το οποίο απαγορεύει στον Steve Stanulis να αποκαλύψει οποιαδήποτε προσωπική ή επαγγελματική πληροφορία για εκείνους, κάτι που όπως τονίζουν, έκανε σε μεγάλο βαθμό στο podcast. 

Ο Stanulis είχε ισχυριστεί μεταξύ άλλων πως ο Κάνιε είχε μερικούς «γελοίους κανόνες», όπως το να περπατά δέκα βήματα πίσω του σε δημόσιες εμφανίσεις αλλά και πως θύμωνε αν ο ίδιος έμπαινε εμπόδιο στους παπαράτσι. Επίσης χαρακτήρισε τον ράπερ ως τον πιο «κυκλοθυμικό και απαιτητικό» διάσημο με τον οποίο έχει συνεργαστεί ποτέ.

Κιμ και Κάνιε απειλούν τον πρώην σωματοφύλακά τους με μήνυση: «Σταμάτα να μιλάς για εμάς» Facebook Twitter
Σε έξοδο με τον Κάνιε Γουέστ.

Οι Κάνιε και Κιμ δεν διευκρινίζουν ποιες ακριβώς από τις δηλώσεις του πρώην σωματοφύλακά τους είναι ψευδείς και συκοφαντικές, αλλά τον απειλούν με μήνυση τουλάχιστον 10 εκατ. δολαρίων για παραβίαση του συμβολαίου τους αν το ξανακάνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

6 years down; forever to go Until the end

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Σε κάθε περίπτωση, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που απειλούν τον Stanulis για κάτι τέτοιο, καθώς τον Μάιο του 2016 είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, αλλά τότε τον καλούσαν επίσης να ζητήσει συγγνώμη. 

Από την πλευρά του ο Steve Stanulis, που άλλαξε δουλειά το 2016 και εργάζεται τώρα ως ηθοποιός και σκηνοθέτης, αρνείται πως παραβίασε το συμβόλαιο. «Δεν είχε γίνει κανένα συμβόλαιο εχεμύθειας. Ο πελάτης μου μίλησε στο podcast για να προωθήσει την νέα ταινία του και πάνω στην κουβέντα προέκυψαν παλιές ιστορίες, που ήταν ήδη γνωστές», ανέφερε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων. 

«Η επιστολή των Κιμ και Κάνιε με απειλές που ασκούν bullying στον πελάτη μου είναι αδικαιολόγητη. Ο πελάτης μου έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως σέβεται τον Κάνιε και την συνεργασία τους. Αν οι δυο τους θέλουν να το συνεχίσουν, ας το κάνουν, αλλά θεωρώ πως καλύτερο θα ήταν να επενδύσουν τον χρόνο τα χρήματά τους σε πιο σημαντικά ζητήματα παρά τι συνέβη πριν από πολλά χρόνια», σημείωσε ο Ζακ Τέπερμαν.

Πολιτισμός
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM
I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η διάσημη μουσικός και εικαστικός δηλώνει ότι έχει πάθει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία χρησιμοποιεί για να συνομιλεί και να γράφει μουσική με τον αείμνηστο σύντροφό της.
NEWSROOM