Ο Γούντι Άλεν λέει πως «ηρέμησε» μετά τον γάμο με την Σουν-Γι: «Με άλλαξε»

Ο Γούντι Άλεν λέει πως «ηρέμησε» μετά τον γάμο με την Σουν-Γι: «Με άλλαξε» Facebook Twitter
Γούντι Άλεν και Σουν-Γι Πρεβίν στην πρεμιέρα του «Irrational Man», στο Φεστιβάλ των Καννών, Μάιος 2015. EPA/SEBASTIEN NOGIER
0

Ο Γούντι Άλεν μίλησε ανοιχτά για τον γάμο του με την Σουν-Γι Πρεβίν, την οποία παντρεύτηκε πριν από 22 χρόνια.

Ο 84χρονος σκηνοθέτης έδωσε συνέντευξη στη βρετανική Mail on Sunday, όπου μίλησε για την σχέση του με την 49χρονη Σουν-Γι, κόρη της πρώην συντρόφου του, Μία Φάροου. Ο Γούντι Άλεν έχει με την Φάροου τρία παιδιά, τον 42χρονο Μόουζες, την 34χρονη Ντίλαν και την 32χρονο Ρόναν.

Ο Γούντι Άλεν λέει πως «ηρέμησε» μετά τον γάμο με την Σουν-Γι: «Με άλλαξε» Facebook Twitter
Βόλτα με γόνδολα στη Βενετία, τον Δεκέμβριο του 1997, λίγο μετά τον χωρισμό του από την Μία Φάροου. EPA/ANSA/ANDREA MEROLA

«Το παραδέχομαι, δεν έβγαζε νόημα όταν ξεκίνησε η σχέση μας. Απ' έξω φαινόμασταν ένα παράλογο ζευγάρι. Ήμουν πολύ μεγαλύτερος και εκείνη ήταν ένα υιοθετημένο παιδί», είπε ο Άλεν. «Στους έξω φαινόταν σαν κατάσταση εκμετάλλευσης- πως θα την εκμεταλλευόμουν ως μεγαλύτερο αρσενικό και πως εκείνη θα έκανε το ίδιο για ό,τι ήμουν εγώ. Αλλά δεν ήταν έτσι. Στο παρελθόν, είχα βγει με ηθοποιούς, αλλά για έναν ανεξήγητο λόγο, με την Σουν-Γι λειτούργησε», πρόσθεσε.

Μετά τον γάμο τους το 1997, υιοθέτησαν δυο κόρες, τις Bechet και Manzie, που είναι σήμερα 21 και 20 ετών αντίστοιχα.

«Έχω ηρεμήσει από τότε που παντρεύτηκα. Ξεφορτώθηκα πολλές από τις νευρώσεις μου, παρόλο που ακόμη δεν περνάω από τούνελ και δεν μου αρέσουν μικροί χώροι και ασανσέρ», σχολίασε ο σκηνοθέτης.

Ο Γούντι Άλεν λέει πως «ηρέμησε» μετά τον γάμο με την Σουν-Γι: «Με άλλαξε» Facebook Twitter
Κοινή εμφάνιση στην παγκόσμια πρεμιέρα του «Deconstructing Harry», την ίδια χρονιά. AFP PHOTO/ Vince BUCCI

Σχετικά με το γιατί θεωρεί πως κράτησε ο γάμος τους, ο Γούντι Άλεν απαντά: «Δεν της αρέσει πολύ η τζαζ ή τα αθλήματα και σε εμένα δεν αρέσουν μερικά τηλεοπτικά σόου που παρακολουθεί. Αλλά συμφωνούμε στα σημαντικά- την ανατροφή των παιδιών, πού να ζούμε και πώς να συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλον».

«Μαζί υιοθετήσαμε δυο παιδιά. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να είμαι πατέρας. Διασκεδάσαμε πολύ. Και τα δυο κορίτσια πηγαίνουν σήμερα κολέγιο, το ένα στην Καλιφόρνια το άλλο σε Σχολή Καλών Τεχνών της Νέας Υόρκης. Η Σουν-Γι με άλλαξε. Καταφέρνει να με κάνει να βγω τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα. Της αρέσουν οι κοινωνικές συναναστροφές και τις απολαμβάνω εξίσου», ανέφερε ο σκηνοθέτης. 

Ο Γούντι Άλεν λέει πως «ηρέμησε» μετά τον γάμο με την Σουν-Γι: «Με άλλαξε» Facebook Twitter
Με την Soon-Yi και τα παιδιά τους, Manzie και Benchet στην Ισπανία, το 2005. EPA/ALBERTO MORANTE

Ο Γούντι Άλεν μίλησε επίσης για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης της κόρης του, Ντίλαν Φάροου, λέγοντας: «Φυσικά γνωρίζω πως είμαι αντικείμενο κουτσομπολιών και σκανδάλων, αλλά δεν τα αφήνω να με επηρεάζουν. Ζω τη ζωή μου, εργάζομαι, παίζω τζαζ, παρακολουθώ αθλήματα, βλέπω τους φίλους μου. Δεν ψάχνω και δεν διαβάζω τίποτα. Ήταν ένας ψευδής ισχυρισμός αλλά ένα καταπληκτικό δράμα για τα ταμπλόιντ».

Ο Γούντι Άλεν λέει πως «ηρέμησε» μετά τον γάμο με την Σουν-Γι: «Με άλλαξε» Facebook Twitter
Στο Σαν Φρανσίσκο με τις κόρες τους, τον Αύγουστο του 2010. EPA/J.L. CEREIJIDO

Στα τέλη του 2017, η Ντίλαν υποστήριξε εκ νέου σε ανοιχτή επιστολή στους New York Times, πως την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ο Γούντι Άλεν όταν ήταν παιδί. Ο σκηνοθέτης αρνείται τις κατηγορίες, που είχαν δει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας το 1992, μετά τον χωρισμό του με την Μία Φάροου. 

Ο Γούντι Άλεν λέει πως δεν αφήνει τις διάφορες αντιδράσεις για τον επηρεάζουν. «Τις αγνοώ, δουλεύω και συνεχίζω. Περιστοιχίζομαι από ανθρώπους που γνωρίζω για πολύ καιρό, ανθρώπους που ξέρουν την αλήθεια», καταλήγει.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM