Η Χάνα Κιμούρα, επαγγελματίας της πάλης που εμφανιζόταν στο ριάλιτι σόου του Netflix «Terrace House» πέθανε στα 22 της χρόνια.

 

Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί η αιτία θανάτου της, αλλά είχαν προηγηθεί αναρτήσεις της στα social media στις οποίες άφηνε να εννοηθεί ότι ήταν θύμα διαδικτυακού bullying. Η Κιμούρα ήταν επαγγελματίας wrestler, που μετείχε στο πρωτάθλημα Stardom Wrestling. Η μητέρα της, Κιόκο Κιμούρα, επίσης υπήρξε γνωστή wrestler.

 

Η Stardom Wrestling, η οργάνωση της Kimura, επιβεβαίωσε τα θλιβερά νέα και ζήτησε από τους θαυμαστές να δείξουν σεβασμό.

 

«Λυπούμαστε πολύ, που ανακοινώνουμε ότι η δική μας Hana Kimura πέθανε. Παρακαλούμε, να δείξετε σεβασμό και να επιτρέψετε να περάσει κάποιο διάστημα, ώστε να προχωρήσουν τα πράγματα. Κρατήστε τις σκέψεις και τις προσευχές σας για την οικογένεια και τους φίλους της. Είμαστε ευγνώμονες για τη συμπαράστασή σας στη δύσκολη αυτή στιγμή», ανέφερε η ανακοίνωση.

 

 

 

Η 22χρονη μετείχε στο γιαπωνέζικο ριάλιτι σόου του Netflix «Terrace House» στο οποίο τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες ζουν στο ίδιο σπίτι. Το σόου, όπως και πολλές άλλες παραγωγές, είχε διακοπεί εξαιτίας του κορωνοϊού.

 

Την Παρασκευή η Χάνα Κιμούρα έκανε μερικές ιδιαίτερα ανησυχητικές αναρτήσεις στα social media, μεταξύ των οποίων και με εικόνες αυτοτραυματισμού. Λέγεται πως λάμβανε πληθώρα κακόβουλων μηνυμάτων κάθε ημέρα. «Σχεδόν 100 ειλικρινείς απόψεις κάθε ημέρα. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ το ότι πληγώθηκα. Είμαι νεκρή. Ευχαριστώ που μου έδωσες μια μητέρα. Ήταν μια ζωή που ήθελα να αγαπηθώ. Ευχαριστώ όσους με υποστήριξαν. Είμαι αδύναμη, λυπάμαι. Δεν θέλω να είμαι άνθρωπος πλέον. Σας ευχαριστώ όλους, σας αγαπώ, αντίο», φέρεται να έγραψε στην τελευταία της ανάρτηση.

 

Με πληροφορίες από BBC, Forbes