Κορωνοϊός: Πώς περνούν στην καραντίνα οι Ομπάμα- Η Μισέλ περιγράφει

Κορωνοϊός: Πώς περνούν στην καραντίνα οι Ομπάμα- Η Μισέλ περιγράφει Facebook Twitter
Η Μισέλ Ομπάμα εξηγεί πώς περνά η οικογένεια στην καραντίνα (Φωτογραφία αρχείου EPA)
0

Μπορεί να είναι η πρώην «πρώτη οικογένεια» των ΗΠΑ αλλά οι Ομπάμα- όπως άνθρωποι σε όλο τον κόσμο- προσπαθούν να συμβιώσουν κλεισμένοι σε ένα σπίτι λόγω του κορωνοϊού. Και η Μισέλ Ομπάμα έδωσε μια ιδέα για το πώς περνούν.

Η Έλεν ΝτεΤζένερις- όπως και πολλοί άλλοι διάσημοι παρουσιαστές- συνεχίζει να γυρίζει βίντεο από το σπίτι της. Αυτή τη φορά, τηλεφώνησε στην πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, για να μάθει πώς τα πάνε οι Ομπάμα με την καραντίνα.

«Προσπαθούμε απλά να οργανώσουμε τις ημέρες μας. Όλοι είναι εδώ, τα κορίτσια έχουν επιστρέψει, είναι στα δωμάτιά τους και παρακολουθούν online τα μαθήματά τους», είπε η Μισέλ Ομπάμα για την 21χρονη Μαλία και την 18χρονη Σάσα, που επέστρεψαν από το πανεπιστήμιο. Ο Μπαράκ ειναι... δεν ξέρω πού είναι. Έκανε μια τηλεδιάσκεψη, εγώ μόλις τελείωσα με μια τηλεδιάσκεψη... Προσπαθούμε να έχουμε μια ρουτίνα, αλλά βλέπουμε λίγο Netflix και χαλαρώνουμε», περιέγραψε.

Η ΝτεΤζένερις «πείραξε» την πρώην Πρώτη Κυρία, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της επειδή είχε δηλώσει ότι απολαμβάνει το γεγονός ότι οι κόρες της έφυγαν για το πανεπιστήμιο. «Ξέρω, δεν έπρεπε να κομπάζω για αυτό. Οι θεοί με εκδικούνται, επέστρεψαν», απάντησε γελώντας η Μισέλ Ομπάμα.

View this post on Instagram

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on


«Συμπονώ τους ανθρώπους που θα υποφέρουν εξαιτίας αυτού που θα συμβεί στην οικονομία και πρέπει να προσέξουμε τι θα κάνουμε για να στηρίξουμε όλους αυτούς που, όταν τελειώσει αυτή η καραντίνα ό,τι θα έχει απομείνει για τις επιχειρήσεις τους θα είναι κάτι αρνητικό», σημείωσε η Ομπάμα, αλλά πρόσθεσε ότι υπάρχει και κάτι καλό σε αυτή την κατάσταση.

«Μας αναγκάζει να συνεχίσουμε να καθόμαστε ο ένας από τον άλλο, να κάνουμε πραγματικές συζητήσεις, να δούμε πώς θα απασχοληθούμε χωρίς την τηλεόραση ή τους υπολογιστές», σημείωσε η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα.

«Μας θυμίζει ότι δεν χρειαζόμαστε πολλά από αυτά που έχουμε. Όταν οι στιγμές είναι κακές, έχουμε ο ένας τον άλλον, έχουμε την υγεία μας... Μπορούμε να ζήσουμε με πολύ λιγότερα και αυτό είναι ένα σημαντικό μάθημα που θέλω να καταλάβουν τα παιδιά μας. Να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε και να είμαστε έτοιμοι να τα μοιραστούμε όταν έρθει η στιγμή», συμπλήρωσε η Μισέλ Ομπάμα.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Jeff Koons: Αφροδίτη του Lespugue»

Πολιτισμός / Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Jeff Koons: Αφροδίτη του Lespugue»

Τι μπορεί να συνδέει ένα μικρό προϊστορικό ειδώλιο σκαλισμένο σε χαυλιόδοντα μαμούθ πριν από περίπου 28.000 χρόνια με ένα μνημειακό γλυπτό Aφροδίτης από ανακλαστικό ανοξείδωτο χάλυβα στον 21ο αιώνα;
THE LIFO TEAM
Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια κοινής ματιάς με μεγάλη αναδρομική έκθεση στη Χάγη

Πολιτισμός / Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια πορείας με μια αναδρομική έκθεση

Το Kunstmuseum Den Haag παρουσιάζει από τις 21 Μαρτίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2026 τη μεγάλη αναδρομική έκθεση Can Love Be a Photograph: 40 Years of Inez & Vinoodh. Με αφορμή τα 40 χρόνια της κοινής τους πορείας, το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο μιλά για τη φωτογραφία ως πράξη αγάπης και για μια εικόνα που κινείται ανάμεσα στη μόδα, την τέχνη και την επινόηση της πραγματικότητας
THE LIFO TEAM
Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Πολιτισμός / Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Το νέο memoir του Tom Junod χρησιμοποιεί τα οικογενειακά μυστικά, τις αποκαλύψεις και τη δημοσιογραφική έρευνα όχι μόνο για να ξαναδεί έναν χαρισματικό και σκοτεινό πατέρα, αλλά και για να ανοίξει ένα μεγαλύτερο ερώτημα γύρω από τον ανδρισμό, την κληρονομιά και την αλήθεια.
THE LIFO TEAM