Ο Πλάθιντο Ντομίνγκο ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

 

Σε ανακοίνωση στα social media, ο διάσημος τενόρος χαρακτήρισε «ηθικό καθήκον» να ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του, απευθύνοντας ταυτόχρονα έκκληση προς όλους να ακολουθούν τις οδηγίες των κατά τόπους κυβερνήσεων για να μην εξαπλωθεί ακόμη περισσότερο η πανδημία.

 

Ολόκληρο μήνυμα του Πλάθιντο Ντομίνγκο:

 

«Αισθάνομαι πως έχω ηθικό καθήκον να σας ανακοινώσω πως διαγνώστηκα θετικός στον COVID19, τον κορωνοϊό. Η οικογένειά μου και εγώ βρισκόμαστε όλοι σε απομόνωση για όσο κρίθηκε ιατρικά απαραίτητο. Προς το παρόν είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας αλλά εγώ εμφάνισα πυρετό και συμπτώματα βήχα οπότε αποφάσισα να εξεταστώ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. 

 

Σας εκλιπαρώ όλους να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, να ακολουθείτε τις βασικές οδηγίες πλένοντας τα χέρια σας συχνά, να κρατάτε απόσταση τουλάχιστον δυο μέτρων μεταξύ σας και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να σταματήσετε την εξάπλωση του ιού και πάνω από όλα μείνετε σπίτι αν μπορείτε! Μαζί μπορούμε να πολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να σταματήσουμε την παγκόσμια κρίση, οπότε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας το δυνατόν συντομότερο. Σας παρακαλώ ακολουθείστε τις οδηγίες των κυβερνήσεών σας και τις ρυθμίσεις για να μείνετε ασφαλείς, προστατεύοντας όχι μόνο τους εαυτούς σας αλλά και ολόκληρη την κοινωνία».