Η γυναίκα που πόζαρε με όλους τους σταρ -Δίπλα σε Τομ Κρουζ, Αντζελίνα Τζολί, Τζακ Νίκολσον και άλλους

Η γυναίκα που πόζαρε με όλους τους σταρ -Δίπλα σε Τομ Κρουζ, Αντζελίνα Τζολί, Τζακ Νίκολσον και άλλους Facebook Twitter
Η Μαρία δίπλα στην Αντζελίνα Τζολί, τον Μπρους Γουίλις, τον Αντόνιο Μπαντέρας και τον Τζακ Νίκολσον (Πηγή φωτό Times)
0

Σε μία φωτογραφία, ποζάρει δίπλα στον νεαρό Τομ Κρουζ. Σε άλλες είναι στο πλευρό της Κέιτ Γουίνσλετ, του Μπρους Γουίλις και του Τζακ Νίκολσον. Ποια ήταν αυτή η γυναίκα που συναντούσε όλους τους σταρ του Χόλιγουντ;

Συνολικά 200 τέτοιες φωτογραφίες, αυτής της γυναίκας που ποζάρει με διάσημους ηθοποιούς, ήταν σε ένα άλμπουμ που βρέθηκε πριν από δύο εβδομάδες, σε ένα κατάστημα με second-hand αντικείμενα, στο Βέλγιο.

Η γυναίκα που πόζαρε με όλους τους σταρ -Δίπλα σε Τομ Κρουζ, Αντζελίνα Τζολί, Τζακ Νίκολσον και άλλους Facebook Twitter
Στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ, της Φέι Ντάναγουεϊ, του Χιου Γκραντ και της Πάμελα Άντερσον (Πηγή φωτό Times)

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από το 1992 έως το 1995 και η γυναίκα σε αυτές είναι η Μαρία Σνόεϊς- Λάνγκλερ. Πρόκειται για δημοσιογράφο από το Βέλγιο, που επί δεκαετίες εργαζόταν στο Λος Άντζελες. Ήταν μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο Χόλιγουντ που οργανώνει τις Χρυσές Σφαίρες. Κάτι που εξηγεί πώς μπορούσε να συναντηθεί με όλους αυτούς τους σταρ.

Η γυναίκα που πόζαρε με όλους τους σταρ -Δίπλα σε Τομ Κρουζ, Αντζελίνα Τζολί, Τζακ Νίκολσον και άλλους Facebook Twitter
Μαζί με Γουίλ Σμιθ, Κέβιν Κόστνερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Τομ Κρουζ (Πηγή φωτό Times)

«Είχε πολλά άλμπουμ, ένα ντουλάπι γεμάτο», λέει η κόρη της, Ρίτα Ράντοβιτς, που ζει στη βόρεια Καλιφόρνια. «Έχω τουλάχιστον 20 εδώ. Ήταν πολύ υπερήφανη για αυτά. Το να συναντά τους σταρ ήταν η ζωή της», συμπληρώνει.

«Αν η μητέρα μου ήξερε ότι ήταν ξανά θέμα στα βελγικά ΜΜΕ, θα τρελαινόταν από τη χαρά της. Ήταν τόσο υπερήφανη για τη δουλειά της», δήλωσε ακόμη. Η Σνόεϊς- Λάνγκλερ εργαζόταν ως τα 87 της χρόνια, προτού μετακομίσει στην Ελβετία. Πέθανε το 2016, σε ηλικία 93 ετών. Δεν είναι ξεκάθαρο πώς το άλμπουμ της κατέληξε στο Βέλγιο.

Με πληροφορίες από τους Times

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM