Η σύντροφος του Αλ Πατσίνο δήλωσε πως χώρισαν λόγω διαφοράς ηλικίας και πως δεν του άρεσε να ξοδεύει χρήματα

Η σύντροφος του Αλ Πατσίνο δήλωσε πως χώρισαν λόγω διαφοράς ηλικίας και πως δεν του άρεσε να ξοδεύει χρήματα Facebook Twitter
H Meital Dohan επιβεβαίωσε πως χώρισε με τον Αλ Πατσίνο κάνοντας λόγο για μεγάλη διαφορά ηλικίας
6

Με άκομψα σχόλια, η ισραηλινή ηθοποιός Meital Dohan, επιβεβαίωσε ότι η ίδια και ο ηθοποιός Αλ Πατσίνο χώρισαν, λέγοντας ότι το χάσμα ηλικίας ήταν υπερβολικά μεγάλο για να ξεπεραστεί και ότι ο σταρ «δεν ήθελε να ξοδεύει χρήματα».

Η Dohan η οποία είναι γνωστή από το σίριαλ «Weeds», έδωσε μια συνέντευξη σε περιοδικό του Ισραήλ που προκάλεσε αίσθηση καθώς επιβεβαίωσε της φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν όταν ο Πατσίνο παρακολούθησε μόνος τα Όσκαρ νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο ηλικιωμένο άνθρωπο, ακόμα και αν είναι ο Πατσίνο», δήλωσε η 40χρονη για τον 79χρονο πρώην της. «Το χάσμα ηλικίας είναι δύσκολο. Προσπάθησα να το αρνηθώ, αλλά είναι ένας ηλικιωμένος άντρας, για να είμαι ειλικρινής. Έτσι, ακόμη και με όλη μου την αγάπη, δεν κράτησε», φέρεται να δήλωσε στο περιοδικό του Ισραήλ La'Isha.

Όμως η Dohan άφησε επίσης να εννοηθεί πως ο Πατσίνο ήταν και τσιγκούνης. Όταν ρωτήθηκε αν αποχώρησε από τη σχέση με κοσμήματα ή άλλα ακριβά δώρα, γέλασε και είπε: «Πώς μπορώ να πω ευγενικά ότι δεν ήθελε να ξοδεύει χρήματα; ... Μόνο λουλούδια μου αγόρασε».

Οι δυο ηθοποιοί ήταν μαζί για περίπου δύο χρόνια και η Dohan είπε ότι ελπίζει ότι θα παραμείνουν καλοί φίλοι. «Είχαμε έναν καβγά και τον άφησα πρόσφατα, αλλά φυσικά τον αγαπώ πραγματικά και τον εκτιμώ και ήμουν ευτυχής που ήμουν εκεί γι 'αυτόν όταν με χρειάστηκε», είπε. «Είναι τιμή για μένα. Χαίρομαι που υπήρξε η σχέση αυτή και μακάρι να παραμείνουμε καλοί φίλοι», είπε. Εκπρόσωπος του Αλ Πατσίνο έχει κληθεί από αμερικανικά μίντια να σχολιάσει τη συνέντευξη, αλλά δεν υπήρξε απάντηση.

Mε πληροφορίες από Jerusalem Post/ Fox News

Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
αυτές οι σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξης. Πόσα χρόνια να κρατήσει το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ατόμου 40 για ένα άτομο 80; κι αυτό έγινε γιατί ήταν ο Αλ Πατσίνο, γιατί γενικά δεν συμβαίνει, εκτός κι αν κάποιος το δει όντως σα δουλειά...