Ξανά γονείς Ενρίκε Ιγκλέσιας και Άννα Κουρνίβοβα - Οι φωτογραφίες αμέσως μετά τον τοκετό

Ξανά γονείς Ενρίκε Ιγκλέσιας και Άννα Κουρνίβοβα - Οι φωτογραφίες αμέσως μετά τον τοκετό Facebook Twitter
0

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας και η Άννα Κουρνίκοβα έγιναν γονείς για δεύτερη φορά και την είδηση ανακοίνωσε ο τραγουδιστής, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του μωρού αμέσως μετά τον τοκετό.

«Ηλιαχτίδα μου», έγραψε στο Instagram ο 44χρονος τραγουδιστής, ποστάροντας μια φωτογραφία του να κρατά στην αγκαλιά του την νεογέννητη κόρη του. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My Sunshine 01.30.2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) στις


Το τρίτο παιδί του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο την Πέμπτη και έρχεται να προστεθεί στα δίδυμα Λούσι και Νίκολας, που είχαν γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 2017. Ο διάσημος τραγουδιστής με την πρώην επαγγελματία τενίστρια ήταν μαζί για σχεδόν δυο δεκαετίες πριν αποφασίσουν να κάνουν παιδιά. 

Μετά την γέννηση των διδύμων, πηγή είπε στο People πως το ζευγάρι είχε κρατήσει πολύ μυστική την νέα εγκυμοσύνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My Sunshine 01.30.2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

01.30.2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) στις


Παρόλο που δεν μιλούν συχνά ο ένας για τον άλλον, η Κουρνίκοβα είχε πει στο Women's Health το 2011 πως ήθελε να κάνει παιδιά αλλά πως ο γάμος δεν ήταν στις προτεραιότητές της. 

«Οπωσδήποτε θέλω παιδιά, είτε δικά μου είτε μέσω υιοθεσίας. Λατρεύω να φροντίζω κόσμο. Ο γάμος δεν είναι σημαντικός για εμένα. Είμαι σε μια χαρούμενη σχέση και αυτό έχει σημασία. Πιστεύω στην δέσμευση, πιστεύω στο να είσαι ανοιχτός, στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον αλληλοσεβασμό», είχε πει τότε στην συνέντευξή της.

Από την πλευρά του ο Ενρίκε Ιγκλέσιας είχε δηλώσει το 2007 στο ισπανικό People: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι, πως κατά την γνώμη μου, η Άννα, είτε είμαστε μαζί είτε όχι, θα γινόταν ιδανική μητέρα. Νομίζω πως θα είναι τέλεια ως μητέρα και το λέω ανεξάρτητα από το αν θα είμαι μαζί της ή όχι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#happynewyear #сновымгодом ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Please, no more kisses ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

⚡️⚡️⚡️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Πολιτισμός / Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Στο Venezuelan Youth, η Silvana Trevale φωτογραφίζει παιδιά και εφήβους στη Βενεζουέλα μακριά από τα συνηθισμένα κλισέ της κρίσης: μέσα στην ομορφιά, την αγωνία, την πρόωρη ενηλικίωση και την επιθυμία μιας γενιάς να μη χαθεί.
THE LIFO TEAM
Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Πολιτισμός / Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο House of Nisaba του Moderna Museet, ο Soufiane Ababri επιστρέφει στο προσκήνιο με μια ζωγραφική φτιαγμένη από κρεβάτια, χρωματιστά μολύβια, queer σώματα, ανδρική ευαλωτότητα και μετα-αποικιακή μνήμη.
THE LIFO TEAM
Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Πολιτισμός / Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Στο νέο μυθιστόρημα της Meena Kandasamy, μια γυναίκα βλέπει το πρόσωπό της να κυκλοφορεί σε ένα ψεύτικο sex tape. Το Fieldwork as a Sex Object μιλά για deepfakes, online διαπόμπευση και τη μισογυνική βία της ψηφιακής εποχής.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Ο Γουίλεμ Νταφόε συμμετέχει στις 24 Ιουνίου, στο SNF Nostos 2026, σε σκηνική ανάγνωση του «Εχθρού του Λαού» του Ίψεν, ενός έργου για την αλήθεια που γίνεται απειλή όταν συγκρούεται με την εξουσία, το χρήμα και την κοινή γνώμη.
THE LIFO TEAM
Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Πολιτισμός / Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Με αφορμή την επανακυκλοφορία σπάνιων εικόνων από τη φωτογράφηση της Vogue στη Villa Ponti, ξανανοίγει η ιστορία της εντυπωσιακής συλλογής έργων του Φράνσις Μπέικον που είχαν η Σοφία Λόρεν και ο Κάρλο Πόντι: ένα σπίτι όπου το ιταλικό glamour, η οικογένεια, η αγορά τέχνης και τα παραμορφωμένα σώματα του Μπέικον έζησαν για λίγο μαζί.
THE LIFO TEAM
Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Πολιτισμός / Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Ύστερα από 40 χρόνια ερευνών, καθυστερήσεων και ανατροπών, το ιδιωτικό υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ άνοιξε ξανά στο Παλάτι των Βερσαλλιών, ανακατασκευασμένο σχεδόν από το μηδέν.
THE LIFO TEAM
Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Πολιτισμός / Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Στα 27 του, ο Panayotis Pascot γεμίζει θέατρα στη Γαλλία, έχει γράψει best seller για την κατάθλιψη, την οικογένεια και την ομοφυλοφιλία του, και ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του one-man show στην Όπερα Γκαρνιέ.
THE LIFO TEAM
Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Από το Cinema Paradiso στον «βασιλιά του κασμίρ»: ο Τζουζέπε Τορνατόρε τιμάται στην Ταορμίνα για την ταινία του πάνω στον Μπρουνέλο Κουτσινέλι και τον ιταλικό μύθο της πολυτέλειας με ανθρώπινο πρόσωπο.
THE LIFO TEAM