Ο Neil Young έγινε και επίσημα Αμερικανός πολίτης έτσι ώστε να μπορέσει να ψηφίσει εναντίον του Τραμπ

Ο Neil Young έγινε και επίσημα Αμερικανός πολίτης έτσι ώστε να μπορέσει να ψηφίσει εναντίον του Τραμπ Facebook Twitter
0

Αμερικανός πολίτης είναι από προχθές ο γεννημένος στον Καναδά διάσημος ροκ σταρ κατόπιν επίμονου αιτήματος που είχε υποβάλλει έτσι ώστε να μπορέσει να ψηφίσει στις εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου

O Neil Young είναι πλέον και επίσημα Αμερικανός πολίτης. Η αίτησή του εγκρίθηκε την Τετάρτη παρέχοντας την δυνατότητα στον γεννημένο στον Καναδά διάσημο ροκ σταρ να ψηφίσει στις επόμενες αμερικανικές εκλογές εναντίον του Τραμπ.

Ο 74χρονος εμφανίστηκε στην τελετή ορκωμοσίας που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες μαζί με την σύζυγό του, την ηθοποιό Ντάριλ Χάνα, και κατά την έξοδό τους φωτογραφήθηκε κρατώντας ένα αμερικανικό σημαιάκι στο ένα χέρι και τα έγγραφα της νέας του υπηκοότητας στο άλλο.

Ο Neil Young έγινε και επίσημα Αμερικανός πολίτης έτσι ώστε να μπορέσει να ψηφίσει εναντίον του Τραμπ Facebook Twitter

Ακολούθως, ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram όπου χαιρετά στρατιωτικά καθώς ποζάρει δίπλα σε μια πινακίδα που γράφει «Εδώ ψηφίζουν οι Δημοκρατικοί».

«Είμαι περήφανος που είμαι Καν-αμερικανός», δήλωσε τραγουδιστά σε ένα βίντεο που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM