Η Μαντόνα ακύρωσε άλλο ένα σώου της περιοδείας της «Madame X», μόλις 45 λεπτά πριν την έναρξή του, ενώ προσπαθεί να ξεπεράσει έναν ακαθόριστο τραυματισμό.

 

«Με λύπη μας σας ενημερώνουμε πως η Μαντόνα δεν είναι σε θέση να βγει στη σκηνή απόψε» ενημέρωνε το σχετικό μέιλ τους κατόχους εισιτηρίων στις 19.45, με τη συναυλία στη Λισαβόνα να είναι προγραμματισμένη για τις 20.30.

 

«Συγγνώμη, πρέπει να ακυρώσω το αποψινό» έγραψε η σταρ στο Instagram προσθέτοντας πως «πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ».

 


Πρόκειται για την όγδοη ακύρωση συναυλίας της στη φετινή παγκόσμια περιοδεία που παρουσιάζεται σε μικρότερους, πιο οικείους συναυλιακούς χώρους.

 

Η ίδια δεν έχει αποκαλύψει τη φύση του τραυματισμού της. Ωστόσο, τον περασμένο Νοέμβριο, σε συναυλία στο Σαν Φραντσίσκο, έκανε λόγο για «ρήξη συνδέσμου» και «τραυματισμένο γόνατο».

 

Μόλις πριν από μία εβδομάδα, πόσταρε στα social media βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν να κάνει πρόβα φορώντας επιγονατίδες: «Να πώς μία τραυματισμένη Madame X κάνει ζέσταμα για συναυλία. Πολύ προσεκτικά» έγραφε η ίδια...