Απεργία την Πρωτομαγιά

Ανδρέας Μικρούτσικος: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Facebook Twitter
Ιατρικό ανακοινωθέν για τον Ανδρέα Μικρούτσικος
0

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο».

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο γνωστός παρουσιαστής αντιδρά θετικά στη φαρμακευτική αγωγή και παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων. Ο γνωστός παρουσιαστής υπεβλήθη σε στεφανιογραφία και ενδεχομένως να μεταφερθεί σε θάλαμο νοσηλείας.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν

«Ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής υπό φαρμακευτική αγωγή στην οποία αντιδρά θετικά.

Σήμερα υπεβλήθη σε Στεφανιογραφία, στο πλαίσιο της αναγκαίας ενδελεχούς διερεύνησης. Βαίνει συνεχώς βελτιούμενος και θα εξετασθεί το ενδεχόμενο για έξοδό του από την Μονάδα και μεταφορά του σε θάλαμο νοσηλείας.

Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου».

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM