Η Μάιλι Σάιρους έκανε εγχείριση στις φωνητικές χορδές και αναρρώνει στο πλευρό του συντρόφου της

Η Μάιλι Σάιρους έκανε εγχείριση στις φωνητικές χορδές και αναρρώνει στο πλευρό του συντρόφου της Facebook Twitter
0

Σε εγχείρηση των φωνητικών της χορδών υποβλήθηκε η Μάιλι Σάιρους, που θα πρέπει τώρα να κάνει αφωνία για κάποιες εβδομάδες, στο πλαίσιο της ανάρρωσης, όπως μεταδίδει το περιοδικό People. 

Μετά την επέμβαση, η 26χρονη τραγουδίστρια επέστρεψε σπίτι της, παρέα με τον Αυστραλό τραγουδιστή Κόντι Σίμσον, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το People. «Η επέμβαση πήγε καλά και ξεκουράζεται στο σπίτι της. Ήξερε εδώ και καιρό ότι έπρεπε να κάνει αυτή την εγχείρηση». 

Η Μάιλι Σάιρους έκανε εγχείριση στις φωνητικές χορδές και αναρρώνει στο πλευρό του συντρόφου της Facebook Twitter
«Φωνητική ξεκούραση, όχι σωματική»
Η Μάιλι Σάιρους έκανε εγχείριση στις φωνητικές χορδές και αναρρώνει στο πλευρό του συντρόφου της Facebook Twitter
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cody Simpson (@codysimpson) στις

Η ίδια πηγή εξηγεί πως οι γιατροί την συμβούλεψαν να ξεκουράσει τις χορδές της με αφωνία, καθώς οποιαδήποτε υπερβολή θα καθυστερούσε την ανάρρωση. Ο 22χρονος σύντροφός της δεν φεύγει από το πλευρό της. «Ο Κόντι είναι δίπλα της. Τα πάνε καλά. Η Μάιλι φαίνεται πολύ χαρούμενη και ο Κόντι θα φροντίσει να την απασχολήσει ώστε να μην βαρεθεί όσο αναρρώνει». 

Τον περασμένο μήνα, η 26χρονη σταρ είχε νοσηλευθεί με αμυγδαλίτιδα όταν, σύμφωνα με το People, οι γιατροί εντόπισαν πρόβλημα στις φωνητικές της χορδές, προειδοποιώντας την ότι θα έπρεπε να χειρουργηθεί πριν το τέλος του έτους. Η Σάιρους τους άκουσε, ανέβαλε όλες τις πρόβες πάνω σε νέο υλικό και προγραμμάτισε αμέσως το χειρουργείο. 

Ο Κόντι ανεβάζει συχνά instagram stories με την αγαπημένη του ενώ πρόσφατα και η Σάιρους δημοσιοποίησε ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο οι δυο τους χορεύουν, μετά τον γάμο του αδελφού της. Ο Σίμσον ανάρτησε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία τους, με την λιτή λεζάντα «επιτυχία», όπου οι περισσότεροι ερμήνευσαν σαν διακριτικό σχόλιο για την έκβαση της εγχείρισης. 

Η Μάιλι Σάιρους έκανε εγχείριση στις φωνητικές χορδές και αναρρώνει στο πλευρό του συντρόφου της Facebook Twitter
«Επιτυχία»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

after party 🏴‍☠️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cody Simpson (@codysimpson) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ITS A NICE DAY FOR A WHITE WEDDING 🏴‍☠️ @billyidol

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cody Simpson (@codysimpson) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Πολιτισμός / Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Στο Venezuelan Youth, η Silvana Trevale φωτογραφίζει παιδιά και εφήβους στη Βενεζουέλα μακριά από τα συνηθισμένα κλισέ της κρίσης: μέσα στην ομορφιά, την αγωνία, την πρόωρη ενηλικίωση και την επιθυμία μιας γενιάς να μη χαθεί.
THE LIFO TEAM
Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Πολιτισμός / Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο House of Nisaba του Moderna Museet, ο Soufiane Ababri επιστρέφει στο προσκήνιο με μια ζωγραφική φτιαγμένη από κρεβάτια, χρωματιστά μολύβια, queer σώματα, ανδρική ευαλωτότητα και μετα-αποικιακή μνήμη.
THE LIFO TEAM
Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Πολιτισμός / Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Στο νέο μυθιστόρημα της Meena Kandasamy, μια γυναίκα βλέπει το πρόσωπό της να κυκλοφορεί σε ένα ψεύτικο sex tape. Το Fieldwork as a Sex Object μιλά για deepfakes, online διαπόμπευση και τη μισογυνική βία της ψηφιακής εποχής.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Ο Γουίλεμ Νταφόε συμμετέχει στις 24 Ιουνίου, στο SNF Nostos 2026, σε σκηνική ανάγνωση του «Εχθρού του Λαού» του Ίψεν, ενός έργου για την αλήθεια που γίνεται απειλή όταν συγκρούεται με την εξουσία, το χρήμα και την κοινή γνώμη.
THE LIFO TEAM
Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Πολιτισμός / Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Με αφορμή την επανακυκλοφορία σπάνιων εικόνων από τη φωτογράφηση της Vogue στη Villa Ponti, ξανανοίγει η ιστορία της εντυπωσιακής συλλογής έργων του Φράνσις Μπέικον που είχαν η Σοφία Λόρεν και ο Κάρλο Πόντι: ένα σπίτι όπου το ιταλικό glamour, η οικογένεια, η αγορά τέχνης και τα παραμορφωμένα σώματα του Μπέικον έζησαν για λίγο μαζί.
THE LIFO TEAM
Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Πολιτισμός / Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Ύστερα από 40 χρόνια ερευνών, καθυστερήσεων και ανατροπών, το ιδιωτικό υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ άνοιξε ξανά στο Παλάτι των Βερσαλλιών, ανακατασκευασμένο σχεδόν από το μηδέν.
THE LIFO TEAM
Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Πολιτισμός / Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Στα 27 του, ο Panayotis Pascot γεμίζει θέατρα στη Γαλλία, έχει γράψει best seller για την κατάθλιψη, την οικογένεια και την ομοφυλοφιλία του, και ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του one-man show στην Όπερα Γκαρνιέ.
THE LIFO TEAM
Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Από το Cinema Paradiso στον «βασιλιά του κασμίρ»: ο Τζουζέπε Τορνατόρε τιμάται στην Ταορμίνα για την ταινία του πάνω στον Μπρουνέλο Κουτσινέλι και τον ιταλικό μύθο της πολυτέλειας με ανθρώπινο πρόσωπο.
THE LIFO TEAM