Αποκάλυψε τη σύντροφό του; - Ποια είναι η γυναίκα που ο Κιάνου Ριβς κρατούσε από το χέρι σε δημόσια εμφάνιση

Αποκάλυψε τη σύντροφό του; - Ποια είναι η γυναίκα που ο Κιάνου Ριβς κρατούσε από το χέρι σε δημόσια εμφάνιση Facebook Twitter
9

Ο Κιάνου Ριβς έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η τελευταία του εμφάνιση πυροδότησε μιντιακό ντελίριο καθώς όλοι θέλουν να εξακριβώσουν αν η γυναίκα της οποίας κρατούσε το χέρι, είναι η σύντροφός του.

Ο σταρ έκανε μια σπάνια εμφάνιση με συνοδό σε κόκκινο χαλί και μέσα σε λίγες ώρες τα δημοσιεύματα άρχισαν να πληθαίνουν και να αναρωτιούνται. Τα ταμπλόιντ εμφανίζονται σίγουρα πως η γυναίκα αυτή είναι σύντροφός του και μάλιστα αναφέρουν πως η σχέση τους δεν είναι νέα.

 

H εμφάνιση του «ζευγαριού» έγινε στα LACMA Art + Film Gala στο Λος Άντζελες. Ο 55χρονος ηθοποιός έφτασε στην εκδήλωση με την 46χρονη Αλεξάντρα Γκραντ την οποία κρατούσε συνεχώς από το χέρι, κάτι που ήταν αρκετό για να θεωρηθεί επισημοποίηση της σχέσης. Ωστόσο μετά την μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η εμφάνιση, δεν υπήρξε κανένα σχόλιο από τον μάνατζέρ του. Κάποια δημοσιεύματα μιλούν για μια στενή συνεργάτιδα και για μια κίνηση τρυφερότητας από τον Κιάνου.

Αποκάλυψε τη σύντροφό του; - Ποια είναι η γυναίκα που ο Κιάνου Ριβς κρατούσε από το χέρι σε δημόσια εμφάνιση Facebook Twitter

Τα περισσότερα επιμένουν πάντως πως ο ηθοποιός και η καλλιτέχνις είναι ζευγάρι. Η Daily Mail αναφέρει πως τον περασμένο μήνα το ζευγάρι είχε εμφανιστεί να κρατιέται από το χέρι μετά από γεύμα σε εστιατόριο και σημειώνει πως καθώς ο Κιάνου δεν έχει κάνει ποτέ δημόσια εμφάνιση με κάποια σχέση, αυτή η κίνηση του τώρα, δείχνει πολύ περισσότερα από μια στενή φίλη. 

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Ριβς και η Γκραντ γνωρίζονται από το 2011 και έχουν μαζί έναν μικρό εκδοτικό οίκο που ονομάζεται X Artists' Books. Όσοι ακολουθούν την Γκραντ στο Instagram, δεν ξαφνιάστηκαν που την είδαν μαζί με τον ηθοποιό καθώς υπάρχουν και άλλες κοινές τους φωτογραφίες. Για την ώρα όλοι περιμένουν αν θα υπάρξει κάποιο σχόλιο ή επόμενη εμφάνιση και σχολιάζουν το πόσο η Γκραντ τους θυμίζει την ηθοποιό Έλεν Μίρεν...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you to everyone who came to @acme.gallery last night to celebrate #Shadows with us! xoxo The show is open through March 12. (Regram from @karynlovegrove - thanks for this quieter moment.)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Grant (@grantalexandra) στις

Πολιτισμός
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ναόμι Γουότς γίνεται Μαργκότ Φοντέιν σε ταινία για τον πιο θρυλικό έρωτα του μπαλέτου

Πολιτισμός / Η Ναόμι Γουότς γίνεται Μαργκότ Φοντέιν σε ταινία για τον πιο θρυλικό έρωτα του μπαλέτου

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο «Margot & Rudi», το νέο ρομαντικό δράμα του Άντονι Φάμπιαν, που αφηγείται τη θυελλώδη καλλιτεχνική και προσωπική σχέση της Μαργκότ Φοντέιν με τον Ρούντολφ Νουρέγιεφ
THE LIFO TEAM
Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ και Μάιλς Τέλερ πάνε Κάννες με το νέο φιλμ του Τζέιμς Γκρέι

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ και Μάιλς Τέλερ πάνε Κάννες

Η νέα ταινία του Τζέιμς Γκρέι, με Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ και Μάιλς Τέλερ, προστίθεται τελικά στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Καννών, ενώ η Neon εξασφάλισε ήδη τα δικαιώματα για τη Βόρεια Αμερική.
THE LIFO TEAM
Φαντάσματα, γυμνά και queer στέμματα: τι δείχνει για τη φωτογραφία σήμερα η φετινή AIPAD

Πολιτισμός / Φαντάσματα, γυμνά και queer στέμματα: τι δείχνει για τη φωτογραφία σήμερα η φετινή AIPAD

Από τα αινιγματικά “ghost” prints του Andy Mattern και τα παραμορφωμένα γυμνά του Bill Brandt μέχρι τη queer ορατότητα της Zanele Muholi και το ψηφιακό άγχος της Tania Franco Klein, η φετινή φωτογραφική έκθεση AIPAD στη Νέα Υόρκη δείχνει μια φωτογραφία πιο σωματική, πιο υβριδική και πιο ανήσυχη από ποτέ.
THE LIFO TEAM
Η γκαρνταρόμπα και το βλέμμα της Νταϊάν Κίτον βγαίνουν στο σφυρί

Πολιτισμός / Η γκαρνταρόμπα και το βλέμμα της Νταϊάν Κίτον βγαίνουν στο σφυρί

Οκτώ μήνες μετά τον θάνατό της, η Bonhams ανακοινώνει τέσσερις δημοπρασίες με περισσότερα από 400 αντικείμενα από το προσωπικό αρχείο της Νταϊάν Κίτον, από ρούχα Ralph Lauren και Thom Browne μέχρι το αρχικό σενάριο του «Annie Hall»
THE LIFO TEAM
Ο Αντόνιο Μούνιοθ Μολίνα βλέπει έναν «τεχνολογικό ολοκληρωτισμό» πίσω από την κρίση του δημόσιου λόγου

Πολιτισμός / Ο Αντόνιο Μούνιοθ Μολίνα βλέπει έναν «τεχνολογικό ολοκληρωτισμό» πίσω από την κρίση του δημόσιου λόγου

Ο επιφανής συγγραφέας μιλά για την αποδυνάμωση της δημοκρατικής λογικής, την υπεροχή της φτηνής γνώμης απέναντι στο ρεπορτάζ και τη δύναμη των ψηφιακών πλατφορμών να διαμορφώνουν έναν όλο και πιο επιθετικό δημόσιο χώρο.
THE LIFO TEAM
Ο Φατίχ Ακίν λέει ότι η Γερμανία δεν έχει ξεπεράσει ποτέ πραγματικά το ναζιστικό της τραύμα

Πολιτισμός / Ο Φατίχ Ακίν λέει ότι η Γερμανία δεν έχει ξεπεράσει ποτέ πραγματικά το ναζιστικό της τραύμα

Με αφορμή τη νέα του ταινία "Στο νησί του Αμρούμ", ο γερμανοτουρκικής καταγωγής σκηνοθέτης μιλά για το ναζιστικό παρελθόν, τη σημερινή σχέση της Γερμανίας με το Ισραήλ και εξηγεί γιατί θεωρεί ότι ο Πέδρο Σάντσεθ "έχει cojones."
THE LIFO TEAM
Ο «όμορφος άγνωστος» που επηρέασε τον Μιχαήλ Αγγελο φτάνει στο Λούβρο

Πολιτισμός / Ο «όμορφος άγνωστος» που επηρέασε τον Μιχαήλ Αγγελο φτάνει στο Λούβρο

Ο Μάρτιν Σόνγκαουερ δεν είναι από τα ονόματα που λένε πολλά σήμερα έξω από τους κύκλους της ιστορίας της τέχνης. Κι όμως, επηρέασε τον Ντύρερ, τον Μιχαήλ Αγγελο και αργότερα τον Ρέμπραντ. Τώρα, μια μεγάλη έκθεση στο Λούβρο τον επαναφέρει στο προσκήνιο, όχι μόνο ως σπουδαίο χαράκτη και ζωγράφο, αλλά και ως έναν από τους ανθρώπους που άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο κυκλοφορούσαν οι εικόνες στην Ευρώπη
THE LIFO TEAM
Το Met βάζει στο κάδρο σώματα που η μόδα έκανε χρόνια πως δεν έβλεπε

Πολιτισμός / Το Met βάζει στο κάδρο σώματα που η μόδα έκανε χρόνια πως δεν έβλεπε

Η έκθεση «Costume Art» του Costume Institute θα παρουσιάσει 25 νέα μανεκέν βασισμένα σε αληθινά σώματα, από ανάπηρα και έγκυα μέχρι πληθωρικά και γερασμένα, σε μια κίνηση που φέρνει μαζί τη γλώσσα της διαφορετικότητας, του body positivity και μια πιο βαθιά αλλαγή στο πώς το μουσείο εκθέτει τη μόδα.
THE LIFO TEAM
Μια νέα έκθεση στο Λονδίνο κοιτάζει κατάματα το γήρας

Πολιτισμός / Έλα να γεράσουμε μαζί: Μια νέα έκθεση κοιτάζει κατάματα το γήρας

Το The Coming of Age, η νέα μεγάλη έκθεση του Wellcome Collection, ανοίγει τη συζήτηση για τη γήρανση πέρα από την ιδέα της παρακμής. Με περισσότερα από 120 έργα και αντικείμενα, από τη σύγχρονη τέχνη μέχρι την ιστορία της ιατρικής και την ποπ κουλτούρα, η έκθεση επιχειρεί να δει το γήρας ως κοινωνική, πολιτική και βαθιά ανθρώπινη εμπειρία.
THE LIFO TEAM
Ο Άι Γουέιγουεϊ ξαναμπαίνει στο κελί του και το κάνει έργο τέχνης

Πολιτισμός / Ο Άι Γουέιγουεϊ ξαναμπαίνει στο κελί του και το κάνει έργο τέχνης

Δεκαπέντε χρόνια μετά τη μυστική κράτησή του στην Κίνα, ο Άι Γουέιγουεϊ θα περάσει 24 ώρες μέσα σε φυσικού μεγέθους ανακατασκευή του κελιού όπου κρατήθηκε για 81 ημέρες το 2011. Το έργο Sewing a Button, που παρουσιάζεται στο Aviva Studios του Μάντσεστερ, είναι το πιο ακραίο και προσωπικό κομμάτι της νέας μεγάλης έκθεσής του, Ai Weiwei: Button Up!
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Βρε λύσσα κακιά, μια χαρά είναι, τα μαλλιά της, τη φωτίζουν και άπειρος σεβασμός που τα υποστηρίζει τα γκρι μαλλιά, και το φόρεμά της είναι ωραιότατο και να τον χαίρεται τον αειθαλή και να 'ναι καλά οι άνθρωποι κι άντε και στα δικά μας οι λεύτερες!
Για να λέμε την αλήθεια, ο Κιάνου Ριβς μια χαρά είναι και δεν σε νοιάζει, ούτε αναρωτιέσαι πόσο είναι (αν δεν σου πουν).Το αξιοσημείωτο πως η σύντροφός του δεν φαίνεται 46, αλλά για 56 (με αρκετά συντηρητικό προφίλ, τουλάχιστον όσο αφορά τις φωτογραφίες)!Ναι είναι καλά οι άνθρωποι και αν όντως είναι ζευγάρι, διακρίνεται μεταξύ τους μια θετική αύρα.Η επιλογή του Κιάνου είναι ώριμη, μακριά από απωθημένα αλά πιτσιρίκες-σταρλετίτσες-ξεκ%λα!...
Ότι δηλαδή τι;;.. ..θα του την «έπεφτες» και υπήρχε η τεράστια πιθανότητα να ήσασταν μαζί;;.. ..κάτι τέτοιο;;;....«Προσγειωθείτε» και κοιτάτε δίπλα σας γιατί προσπερνάμε ο ένας τον άλλο άδικα έχοντας χάσει τη μπάλα εκατέρωθεν!... ..και που είστε;.. ..επικοινωνία αληθινή και φλερτ από κοντά με κουβεντούλα, ματιές, χαμόγελα και αγγίγματα. Όχι ηλεκτρονικές ανοησίες, likes, emotions, ψεύτικα προφίλ και avatars και όλα αυτά τα αφύσικα!...Όσοι ξεχάσαμε το πραγματικό φλερτ να το θυμηθούμε και όσοι δεν σας το έμαθαν, ρωτήστε να το μάθετε και πειραματιστείτε. Θα το προτιμήσετε!
Συμφωνώ, με τον γραπτό λόγο δε φαίνονται κάποια πράγματα, όπως παράδειγμα ότι έκανα απλά ένα αστείο! Κι έφαγα επίθεση. Οπότε θες να δώσεις κανά τηλ να βρεθούμε ζωντανά για "επικοινωνία αληθινή και φλερτ από κοντά με κουβεντούλα, ματιές, χαμόγελα και αγγίγματα";