Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Ο Τραμπ είναι πρόεδρος γκάνγκστερ - Ανυπομονώ να τον δω στη φυλακή»

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Ο Τραμπ είναι πρόεδρος γκάνγκστερ - Ανυπομονώ να τον δω στη φυλακή» Facebook Twitter
1

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο επιτέθηκε για ακόμη μια φορά με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Ντόναλντ Τραμπ, αποκαλώντας τον έναν «πρόεδρο γκάνγκστερ» και λέγοντας ότι ανυπομονεί να τον δει φυλακισμένο.

Ο Ντε Νίρο μίλησε στον Guardian με αφορμή την πρεμιέρα του "The Irishman" στο Λονδίνο και δήλωσε: «Έχουμε ένα πραγματικό, άμεσο πρόβλημα με το γεγονός ότι έχουμε έναν πρόεδρο γκανγκστερ που νομίζει ότι μπορεί να κάνει ό, τι θέλει ... το πρόβλημα είναι, αν πραγματικά τη γλιτώσει με αυτό, τότε όλοι θα έχουμε πρόβλημα».

«Το θράσος των ανθρώπων γύρω του που τον υπερασπίζονται, αυτοί οι Ρεπουμπλικάνοι, είναι τρομακτικό και πρέπει να κάνουμε κάτι γι' αυτό», πρόσθεσε ο ηθοποιός. Ο Ντε Νίρο αναφέρθηκε επίσης στη συνεχιζόμενη μάχη του Τραπ με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την εκδικητικότητα του προς τα μίντια λέγοντας: «Είναι η δυσαρέσκεια τους (σ.σ αναφέρεται στους Ρεπουμπλικάνους) επειδή γράφουν για αυτό που προφανώς όλοι βλέπουμε, πως είναι γκάνγκστερ».

Όταν ρωτήθηκε αν ήταν πιθανό να φυλακιστεί ο Τραμπ μετά την έρευνα που διεξάγεται για την υπόθεση της Ουκρανίας δήλωσε: «Αχ, ανυπομονώ να τον δω στη φυλακή. Δεν θέλω να πεθάνει, θέλω να πάει στη φυλακή». «Σήμερα, έχουμε έναν παράξενο, στριμμένο πρόεδρο που πιστεύει ότι είναι ένας γκάνγκστερ, ο οποίος δεν είναι καν πολύ καλός γκάνγκστερ ... Οι γκάνγκστερ έχουν τιμή, δίνουν το χέρι και έχουν το λόγο σου και εσύ έχεις δικό τους. Αλλά με αυτόν τον τύπο, δεν συμβαίνει αυτό», είπε.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM
«Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Πολιτισμός / «Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ Sweat, η Melanie C θυμάται τα rave χρόνια πριν από τις Spice Girls, την υστερία της παγκόσμιας φήμης, τα μπουκάλια που της πετούσαν στη σκηνή, το τηλεφώνημα της Madonna και το ραντεβού της με τον Anthony Kiedis.
THE LIFO TEAM
Ολλανδικό μουσείο βρήκε ρωμαϊκό φαλλό 20 εκατοστών σε ξεχασμένη συλλογή 16.000 κουτιών

Πολιτισμός / Ολλανδικό μουσείο βρήκε ρωμαϊκό φαλλό 20 εκατοστών σε ξεχασμένη συλλογή 16.000 κουτιών

Το Valkhof Museum στο Ναϊμέχεν εντόπισε ένα σπάνιο φαλλικό αντικείμενο από οστό, πιθανότατα ρωμαϊκής εποχής, μέσα σε τεράστια συλλογή αρχαιολογικών ευρημάτων που παρέμενε σε αποθήκες. Οι Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν συχνά φαλλικά σύμβολα ως φυλαχτά γονιμότητας και προστασίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Κι αυτος ειχε δωσει το λογο του. θα φυγει απο την Αμερικη αν ο Τραμπ γινει προεδρος και δε το κανε. Τωρα που χει καινουργια ταινια ( τον Ιρλανδο ) και προβληματα για τον δικο του προσφατο σεξισμο με μια γραμματεα του, κανει δηλωσεις για να κερδισει προβολη και συμπαθεια απο τα φιλελευθερα μηντια...Τραγικος υποκριτης...και ελεεινος ο Ντε Νιρο.