Η Κιμ Καρντάσιαν θέλει να δειπνήσει με την Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Είναι φανταστικό κορίτσι»

Η Κιμ Καρντάσιαν θέλει να δειπνήσει με την Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Είναι φανταστικό κορίτσι» Facebook Twitter
0

Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε σήμερα με εγκωμιαστικά λόγια για την ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ, αποκαλώντας την μια «θαρραλέα και φανταστική νέα γυναίκα» κι επισημαίνοντας ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες της 16χρονης Σουηδέζας για την κλιματική αλλαγή.

Η 38χρονη επιχειρηματίας είπε ότι θα της άρεσε πολύ να δειπνήσει με την Τούνμπεργκ, η οποία σε ομιλία της στα Ηνωμένα Έθνη τον περασμένο μήνα είπε, απευθυνόμενη προς τους ηγέτες της διεθνούς κοινότητας, ότι της έκλεψαν την παιδικότητά της με τα «κούφια λόγια» τους.

«Η Τούνμπερκγ είναι ένα τόσο φανταστικό κορίτσι, τόσο γενναίο και θαρραλέο που ύψωσε το ανάστημά της μπροστά στους μεγάλους, που μπορούν να γίνουν πολύ τρομακτικοί και εκείνη να είναι τόσο ανοικτή και ειλικρινής, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε», σημείωσε η Καρντάσιαν σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Reuters, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αρμενία. «Η κλιματική αλλαγή είναι ένα σοβαρό πρόβλημα» υπογράμμισε η Kαρντάσιαν, η οποία παρέστη στο Παγκόσμιο Συνέδριο Πληροφορικής στην πρωτεύουσα της Αρμενίας Γερεβάν. Συμπλήρωσε ότι θα ήθελε να συνομιλήσει με τους γονείς της Τούνμπεργκ και να μοιραστεί τις σκέψεις της καθώς δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει καταγωγή από την Αρμενία και στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη χώρα βάπτισε τα τρία από τέσσερα παιδιά της χθες. Με περισσότερους από 60 εκατομμύρια followers στο Twitter, η Καρντάσιαν δηλώνει ότι είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη νομική, αν και το να το καταφέρει «αποτελεί πρόκληση για εκείνη», λόγω του βεβαρημένου προγράμματός της. Η επιχειρηματίας διαβεβαίωσε ότι δεν σχεδιάζει να ασχοληθεί με την πολιτική και δεν θέλει να αποκτήσει άλλα παιδιά με τον σύζυγό της, τον μουσικό Κάνιε Ουέστ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM
Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM