Οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα συμπλήρωσαν σήμερα 27 χρόνια γάμου και το γιόρτασαν δημοσιεύοντας δυο άκρως τρυφερά μηνύματα, ο ένας για τον άλλον, στα social media. 

 

Από την πλευρά της η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον Μπαράκ να στέκονται στην άκρη μιας βεράντας, κοιτάζοντας την θάλασσα. «Πριν από 27 χρόνια αυτός ο τύπος μού υποσχέθηκε μια ζωή γεμάτη περιπέτεια. Θα έλεγα πως το πέτυχε», έγραψε η Μισέλ Ομπάμα, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στις κόρες τους, της 21χρονη Μάλια και την 18χρονη Σάσα, οι οποίες σπουδάζουν. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

27 years ago, this guy promised me a life full of adventure. I’d say he’s delivered. Here’s to our next chapter of becoming empty nesters and discovering what’s next—while still feeling the magic that brought us together all those years ago. Happy anniversary, Barack. 💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama) στις

 

Ο Μπαράκ δημοσίευσε επίσης μια κοινή φωτογραφία τους, όπου απεικονίζονται πλάτη να κοιτάζουν το ηλιοβασίλεμα. «Όπως είπαν οι Beatles: Γίνεται ολοένα και καλύτερο. Σε ευχαριστώ μωρό μου για αυτά τα 27 καταπληκτικά χρόνια», έγραψε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Like the Beatles said: It’s getting better all the time. Thanks, babe, for 27 amazing years!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barack Obama (@barackobama) στις


Πέρυσι η Μισέλ Ομπάμα, στο βιβλίο της «Becoming», είχε αποκαλύψει τι ήταν εκείνο που την έκανε να ερωτευτεί τον σύζυγό της. «Μου είπε, "Είσαι τρελή, πρέπει να βγούμε. Μου αρέσεις, σου αρέσω". Αυτό λατρεύω σε αυτόν, είναι πολύ ευθύς», είχε πει η Μισέλ.

 

Όσο για το πρώτο ραντεβού τους, η Μισέλ είπε πως ο Μπαράκ ήταν πολύ τρυφερός και έκανε την κίνηση να την φιλήσει ενώ ήταν έξω για παγωτό. «Απλώς έγειρε για ένα φιλί.Και αυτό ήταν. Καταλαβαίνετε, από εκείνο το φιλί και μετά ήρθε η αγάπη. Και ήταν ο άντρας μου», είχε πει η ίδια.