GNTM: Η Καγιά την απέρριψε για τα τατουάζ - Οι κριτές αντέδρασαν και την πέρασαν

GNTM: Η Καγιά την απέρριψε για τα τατουάζ - Οι κριτές αντέδρασαν και την πέρασαν Facebook Twitter
3

Κάθε επεισόδιο του GNTM γίνεται αφορμή για συζητήσεις περί των προτύπων ομορφιάς και τα προσόντα που απαιτούνται στο χώρο - και κάθε φορά φαίνεται πως οι κριτές μπορεί να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη γνώμη. Όπως έγινε απόψε με τα τατουάζ...

Μια διαγωνιζόμενη ήταν αφορμή να διχαστούν οι κριτές. Η 24χρονη Ειρήνη πήγε στην audition του GNTM στη Θεσσαλονίκη και όταν βρέθηκε μπροστά στους κριτές αποκάλυψε πως έχει σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά του σώματός της πάρα πολλά τατουάζ.

«Έρχομαι στο GNTM γιατί θέλω να αλλάξω τη μόδα και να γίνουν πιο αποδεκτά τα τατουάζ!» δήλωσε η υποψήφια στην κάμερα.
Όταν βρέθηκε μπροστά από την Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό, οι κριτές  διαφώνησαν μεταξύ τους για τα πολλά τατουάζ.

Η Ηλιάνα με τον Δημήτρη Σκουλό και τον άγγελο Μπράτη δήλωσαν πώς θα ήθελαν φέτος να κάνουν την ανατροπή και να δώσουν την ευκαιρία σε μια κοπέλα με πολλά τατουάζ., αλλά η Βίκυ Καγιά ήταν ξεκάθαρα «από μένα είναι όχι».

Η Βίκυ Καγιά επέμενε πώς διαφωνεί και πως δεν υπάρχει κανένα γνωστό μοντέλο στον κόσμο που να κάνει καριέρα με τατουάζ. Εκεί διαφώνησε με την Ηλιάνα, η οποία της είπε ότι αυτό σιγά σιγά αλλάζει και πως υπάρχουν μοντέλα με τατουάζ.

Αν και οι άλλοι κριτές έδωσαν στην Ειρήνη το «ναι» τους η Βίκυ Καγιά δεν άλλαξε γνώμη και της είπε «όχι», ενώ στο τέλος ο Άγγελος Μπράτης που θα έκρινε το αποτέλεσμα έδωσε το πολυπόθητο «ναι» και η 24χρονη πέρασε στo Bootcamp.

 
Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όχι, γιατί το τί κάνει κανείς στην ζωή του, είναι δική του υπόθεση. Άλλωστε, όταν θες να ασχοληθείς με το μόντελινγκ, (γελάω βέβαια λίγο γιατί κατά πόσο βγαίνει κάνεις μοντέλο από εκεί είναι αμφίβολο) θα πρέπει να τα περιμένεις αυτά, ίσως και πολύ χειρότερα. Απαιτεί πολύ μεγάλη ανοχή σε αυτά που ακούς, στα πλαίσια βέβαια τα φυσιολογικά, που δεν ξεπερνούν κάποιες πολύ λεπτές γραμμές. Όμως, αυτό είναι δουλειά του εκάστοτε μοντέλου, να διακρίνει τις ξεκάθαρες προσβολές, από τις συμβουλές (εκφρασμένες πιο χοντρά κάποιες φορές) και να καταλαβαίνει ποια είναι τα όρια στην "τηλεοπτική συμπεριφορά."
Άρα καταρρίπτεις το επιχείρημα του "εσωτερικευμένου μισογυνισμού" και της παντοδύναμης πατριαρχίας. Δεν διαφωνώ ως προς αυτό.Αλλά εδώ εγώ βλέπω αγνή εκμετάλλευση επιπέδου Κατέλη.Στη χώρα της ανεργίας του παγιωμένου 17% το "κάνε μια τούμπα με μαγιό [για να δουν όλοι τον κwλο σου]" εμένα αυτή η "επιλογή" μου κάνει αγνή εκμετάλλευση.Ίσως είμαι πολύ πουριτανός.Ίσως είναι όντως εκμετάλλευση.Το κοινό μάλλον διαφωνεί μαζί μου. Άρα πλειοψηφικά μάλλον έχεις δίκιο.