Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για τα παιδιά της που μεγαλώνουν: «Ξαναβρίσκω τον εαυτό μου»

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για τα παιδιά της που μεγαλώνουν: «Ξαναβρίσκω τον εαυτό μου» Facebook Twitter
0

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για το πώς «ξαναβρίσκει» τον εαυτό της καθώς τα παιδιά της μεγαλώνουν αλλά και την επιστροφή της στην υποκριτική.

Η 44χρονη ηθοποιός και σκηνοθέτης, που έχει με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ έξι παιδιά -Maddox, 18, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, και τα δίδυμα Vivienne και Knox, 11- λέει πως βρήκε μια νέα προοπτική στην ζωή της τώρα που αυτά μεγαλώνουν και πως έχει αλλάξει πλέον τον τρόπο που βλέπει τον εαυτό της.

«Όταν τα παιδιά σου είναι μικρά, νιώθει περισσότερο "μανούλα". Όταν είναι έφηβοι αρχίζεις να θυμάσαι τον εαυτό σου ως έφηβο. τα βλέπεις να πηγαίνουν σε πανκ κλαμπ και αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορείς να πας», λέει η Αντζελίνα Τζολί σε συνέντευξή της στο βρετανικό περιοδικό HELLO!. «Είμαι σε αυτήν την διασκεδαστική φάση που ανακαλύπτω ξανά τον εαυτό μου», συνέχισε η ίδια. 

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για τα παιδιά της που μεγαλώνουν: «Ξαναβρίσκω τον εαυτό μου» Facebook Twitter

Όπως εξηγεί, αποφάσισε να επικεντρωθεί ξανά στην υποκριτική επειδή η σκηνοθεσία είναι μια δέσμευση που την κρατάει μακριά από την οικογένειά της. «Παίζω λίγο περισσότερο τώρα επειδή δεν μπορώ να είμαι αυτό που χρειάζεται η οικογένειά μου όταν σκηνοθετώ. Μου παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο και προσπάθεια να σκηνοθετώ και ανυπομονώ να το ξανακάνω όταν βελτιωθούν τα πράγματα».

Η Αντζελίνα Τζολί λέει επίσης πως της αρέσει να παίρνει μαζί τα παιδιά της στα γυρίσματα επειδή έτσι μπορούν να δουν μια διαφορετική πλευρά της. «Είναι υπέροχα στο πλατό. Αλλά όταν με βλέπουν να κάνω κάποια σκηνή δράσης, το βρίσκουν αστείο επειδή με ξέρουν τόσο καλά.... Έχουν συνηθίσει να με βλέπουν ως Μαμά με το νυχτικό μου. Δεν είμαι πολύ καλή στο να φτιάχνω πρωινό και να κάνω βλακείες. Αλλά έχει πλάκα και ενδιαφέρον επειδή τα διαφορετικά πλατό σε φέρνουν σε διαφορετικούς κόσμους, διαφορετικές κουλτούρες και διαφορετικά μέρη».

Η γνωστή ηθοποιός λέει επίσης πως της αρέσει πολύ να την κακομαθαίνουν τα παιδιά της. «Στην Γιορτή της Μητέρας, μου έφτιαξαν πρωινό και μου μάζεψαν λουλούδια- μου φέρονται σαν μια κυρία. Όταν αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου, συνειδητοποιώ πως έχω μέσα μου περισσότερη αντοχή από όσο γνώριζα. Αλλά κατά βάθος είμαι τρυφερή και ευάλωτη- δεν ονειρεύομαι απλώς να είμαι δυνατή. Θέλω να μου επιτρέπεται να είμαι τρυφερή και δεν θέλω να με βλάπτουν ή να νιώθω ξεκρέμαστη όταν είμαι», κατέληξε η Αντζελίνα Τζολί.

View this post on Instagram

Family time 💞 #angelinajolie #angelina_jolie #angelina #jolie #joliekids

A post shared by ANGELINA JOLIE 🏅 (@angelinajolie.hu) on

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM