Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλάει για το στριπτίζ στο «Hustlers»: Με τρόμαξε, στη σκηνή φοράω τρία καλσόν και κορμάκι

Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλάει για το στριπτίζ στο «Hustlers»: Με τρόμαξε, στη σκηνή φοράω τρία καλσόν και κορμάκι Facebook Twitter
0

«Ήταν πολύ τρομακτικό για μένα», λέει η Τζένιφερ Λόπεζ για την πολυσυζητημένη σκηνή του στριπτίζ στη νέα της ταινία «Hustlers», όπου υποδύεται μια στρίπερ που εξαπατά πλούσιους άντρες της Νέας Υόρκης.

«Έχω συνηθίσει να είμαι στην σκηνή με σέξι κοστούμια, αλλά φοράω τρία καλσόν και δίχτυα και κορμάκι», λέει η 50χρονη σταρ. «Ήταν κάτι εντελώς καινούργιο για μένα να βγαίνω έξω πρακτικά γυμνή, μπροστά σε όλους αυτούς τους άντρες και να χορεύω για χρήματα. Υπάρχει κάτι απελευθερωτικό και δυνατό σε όλο αυτό, αλλά είσαι τόσο εκτεθειμένος σωματικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά», προσθέτει η Λόπεζ.

Για να προετοιμαστεί για τον ρόλο, έκανε εντατικές προπονήσεις για δυο μήνες στο pole dancing, φορώντας ταυτόχρονα 15ποντες ψηλοτάκουνες γόβες και πάντα υπό την καθοδήγηση της χορογράφου του Cirque du Soleil, Johanna Sapakie.

«Αν πίστευα πως θα έκανα κάτι τέτοιο στα 50 μου; Δεν θεωρούσα πως θα είχα σταματήσει, αλλά δεν ήξερα πως θα ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Ως γυναίκες μας έχουν κάνει να πιστεύουμε πως όλα θα είχαν τελειώσει μέχρι τώρα. Και η αλήθεια είναι πως δεν ισχύει καθόλου. Βρίσκω τον εαυτό μου μεγαλώνοντας ολοένα και καλύτερο κάθε χρόνο και αυτό είναι συναρπαστικό», λέει η Τζένιφερ Λόπεζ σε συνέντευξή της στην Evening Standard.

Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλάει για το στριπτίζ στο «Hustlers»: Με τρόμαξε, στη σκηνή φοράω τρία καλσόν και κορμάκι Facebook Twitter

Σχετικά με την παραμονή της τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή του Χόλιγουντ, την αποδίδει στην φιλοδοξία αλλά και τον δυναμισμό. «Αυτή η βιομηχανία δεν είναι για λιπόψυχους, σε καταβροχθίζει. Για να επιβιώσεις όσο εγώ, πρέπει να είσαι σκληρόπετσος», σημειώνει η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Όσο για τον σύζυγό της, Άλεξ Ροντρίγκεζ, η Τζένιφερ Λόπεζ λέει πως ο γάμος είναι σημαντικός και για τους δυο τους, καθώς αμφότεροι προέρχονται από παραδοσιακές οικογένειες. «Όλοι θέλουν κάποιον να γεράσουν μαζί του. Και στην τελική, πόσο να δουλέψεις, πόσα χρήματα να βγάλεις και τι σημασία έχουν όλα αυτά; Καμία», καταλήγει. 

Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλάει για το στριπτίζ στο «Hustlers»: Με τρόμαξε, στη σκηνή φοράω τρία καλσόν και κορμάκι Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον κήπο της Τζούντι Ντεντς κάθε δέντρο θυμίζει κάποιον που έφυγε

Πολιτισμός / Στον κήπο της Τζούντι Ντεντς κάθε δέντρο θυμίζει κάποιον που έφυγε

Η Τζούντι Ντεντς μίλησε για τον κήπο του σπιτιού της στο νέο επεισόδιο του podcast Roots, αλλά αυτό που περιέγραψε δεν ήταν απλώς ένας κήπος. Ηταν ένας τόπος μνήμης, όπου τα δέντρα έχουν ονόματα, οι μυρωδιές κρατούν ζωντανό το παρελθόν και η φύση γίνεται παρηγοριά ακόμα κι όταν η όραση σχεδόν χάνεται.
THE LIFO TEAM
Μήπως σου λείπει το μέλλον; Ο Μαρκ Φίσερ επιστρέφει μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Πολιτισμός / Μήπως σου λείπει το μέλλον; Ο Μαρκ Φίσερ επιστρέφει μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Το We Are Making a Film About Mark Fisher επιστρέφει στη σκέψη του Μαρκ Φίσερ όχι σαν ακαδημαϊκό μνημόσυνο αλλά σαν ζωντανό πολιτισμικό ερώτημα. Γιατί ένας θεωρητικός που έγραψε για χαμένα μέλλοντα και εξάντληση μοιάζει σήμερα πιο παρών από ποτέ;
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Ξεκίνησε το διεθνές συνέδριο με θέμα την ελληνική χειροτεχνία

Η Λίνα Μενδώνη κηρύσσοντας την έναρξη του συνεδρίου δήλωσε: «Η αναβίωση της ελληνικής χειροτεχνίας δεν αφορά μόνον στη διάσωση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, αφορά στη διάσωση και τη μετάδοση στις νεότερες γενιές ενός τεράστιου πολιτιστικού κεφαλαίου»
THE LIFO TEAM
Ο Ντε Νίρο λέει ότι η Αριάνα Γκράντε είναι η πιο αστεία συμπρωταγωνίστριά του

Πολιτισμός / Ο Ντε Νίρο λέει ότι η Αριάνα Γκράντε είναι η πιο αστεία συμπρωταγωνίστριά του

Η Αριάνα Γκράντε πρωταγωνιστεί στο νέο «Meet the Parents» δίπλα στον Μπεν Στίλερ και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ο Ντε Νίρο είπε ότι είναι ίσως η πιο αστεία συμπρωταγωνίστρια με την οποία έχει δουλέψει ποτέ.
THE LIFO TEAM
Ολίβια Ροντρίγκο ανοίγει τη νέα της εποχή με το «Drop Dead» στις Βερσαλλίες

Πολιτισμός / Η Ολίβια Ροντρίγκο κυκλοφόρησε το «Drop Dead» με φόντο τις Βερσαλλίες

Η Ολίβια Ροντρίγκο επέστρεψε με το «Drop Dead», το πρώτο τραγούδι από το τρίτο άλμπουμ της, που θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου. Το βίντεο, σε σκηνοθεσία της Πέτρα Κόλινς, γυρίστηκε στο Παλάτι των Βερσαλλιών.
THE LIFO TEAM
Σιωπή, αμαρτία και θέαμα: τι ακριβώς κάνει τώρα ο Μαουρίτσιο Κατελάν

Πολιτισμός / Σιωπή, αμαρτία και θέαμα: τι ακριβώς κάνει τώρα ο Μαουρίτσιο Κατελάν

Ο φετινός Απρίλιος του Μαουρίτσιο Κατελάν είχε απ’ όλα: ένα βουβό γκαλά στο Σικάγο, μια γραμμή εξομολόγησης και τον πεσμένο Πάπα του σε νέα έκδοση 666 αντιτύπων. Το αποτέλεσμα δεν ήταν απλώς μια ακόμη πρόκληση, αλλά μια νέα υπενθύμιση του τρόπου με τον οποίο ο Ιταλός καλλιτέχνης μετατρέπει την τέχνη σε δημόσιο τελετουργικό.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Οι Massive Attack επέστρεψαν με τον Tom Waits και έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς

Πολιτισμός / Οι Massive Attack επέστρεψαν με τον Τομ Γουέιτς και έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς

Το Boots on the Ground, η πρώτη νέα κυκλοφορία των Massive Attack από το 2020 και η πρώτη πρωτότυπη ηχογράφηση του Τομ Γουέιτς από το 2011, βγήκε στις 16 Απριλίου μαζί με ένα επτάλεπτο φιλμ από εικόνες διαδηλώσεων και επιχειρήσεων της ICE στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
Η Πόλα Ρέγκο δεν ζωγράφισε ποτέ μικρές, ευγενικές παρηγοριές

Πολιτισμός / Η Πόλα Ρέγκο δεν ζωγράφισε ποτέ μικρές, ευγενικές παρηγοριές

Η έκθεση Paula Rego: Story Line που άνοιξε στη Victoria Miro στο Λονδίνο δεν επιστρέφει απλώς στα σχέδια μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας. Ανοίγει ξανά έναν ολόκληρο κόσμο από γυναίκες, παραμύθια, βία, επιθυμία και σκοτεινή τρυφερότητα, την ώρα που ο γιος της προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το αλλόκοτο σύμπαν που άφησε πίσω της.
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ Bernard-Henri Lévy

Πολιτισμός / Γαλλία: Πάνω από 100 συγγραφείς εγκαταλείπουν ιστορικό εκδοτικό οίκο λόγω του ακροδεξιού ιδιοκτήτη

Στην πρωτοφανή αυτή μαζική αποχώρηση συμμετέχουν δεκάδες γνωστοί συγγραφείς, μεταξύ των οποίων ο φιλόσοφος Bernard-Henri Lévy και η φεμινίστρια συγγραφέας Virginie Despentes
THE LIFO TEAM
ΕΣΩ 2026: Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Design και την Αρχιτεκτονική επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής

Πολιτισμός / ΕΣΩ 2026: Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Design και την Αρχιτεκτονική επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής

Η φετινή θεματική «Διαπραγμάτευση, όχι Συμβιβασμός. Ο Σχεδιασμός ως Διάλογος ανάμεσα στη Γη, την Τεχνολογία και τον Άνθρωπο» μας καλεί να επανεξετάσουμε την αρχιτεκτονική ως συνεχή διαδικασία διαπραγμάτευσης ανάμεσα σε πολλαπλούς συντελεστές.
THE LIFO TEAM
Η Ζάχα Χαντίντ και το τίμημα του να μη μικραίνεις

Πολιτισμός / Η Ζάχα Χαντίντ και το τίμημα του να μη μικραίνεις

Δέκα χρόνια μετά τον θάνατό της, το αρχείο με τα 1.200 ρούχα της Ζάχα Χαντίντ στο Λονδίνο δεν φωτίζει απλώς τη «fashion πλευρά» της. Φέρνει ξανά μπροστά μια γυναίκα που έκανε τη φόρμα τρόπο παρουσίας και ξανανοίγει ένα γνώριμο ερώτημα: πόσες γυναίκες αρχίζουν να διαβάζονται ως πρόβλημα τη στιγμή ακριβώς που σταματούν να μικραίνουν τον εαυτό τους;
THE LIFO TEAM