Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλάει για το στριπτίζ στο «Hustlers»: Με τρόμαξε, στη σκηνή φοράω τρία καλσόν και κορμάκι

Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλάει για το στριπτίζ στο «Hustlers»: Με τρόμαξε, στη σκηνή φοράω τρία καλσόν και κορμάκι Facebook Twitter
0

«Ήταν πολύ τρομακτικό για μένα», λέει η Τζένιφερ Λόπεζ για την πολυσυζητημένη σκηνή του στριπτίζ στη νέα της ταινία «Hustlers», όπου υποδύεται μια στρίπερ που εξαπατά πλούσιους άντρες της Νέας Υόρκης.

«Έχω συνηθίσει να είμαι στην σκηνή με σέξι κοστούμια, αλλά φοράω τρία καλσόν και δίχτυα και κορμάκι», λέει η 50χρονη σταρ. «Ήταν κάτι εντελώς καινούργιο για μένα να βγαίνω έξω πρακτικά γυμνή, μπροστά σε όλους αυτούς τους άντρες και να χορεύω για χρήματα. Υπάρχει κάτι απελευθερωτικό και δυνατό σε όλο αυτό, αλλά είσαι τόσο εκτεθειμένος σωματικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά», προσθέτει η Λόπεζ.

Για να προετοιμαστεί για τον ρόλο, έκανε εντατικές προπονήσεις για δυο μήνες στο pole dancing, φορώντας ταυτόχρονα 15ποντες ψηλοτάκουνες γόβες και πάντα υπό την καθοδήγηση της χορογράφου του Cirque du Soleil, Johanna Sapakie.

«Αν πίστευα πως θα έκανα κάτι τέτοιο στα 50 μου; Δεν θεωρούσα πως θα είχα σταματήσει, αλλά δεν ήξερα πως θα ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Ως γυναίκες μας έχουν κάνει να πιστεύουμε πως όλα θα είχαν τελειώσει μέχρι τώρα. Και η αλήθεια είναι πως δεν ισχύει καθόλου. Βρίσκω τον εαυτό μου μεγαλώνοντας ολοένα και καλύτερο κάθε χρόνο και αυτό είναι συναρπαστικό», λέει η Τζένιφερ Λόπεζ σε συνέντευξή της στην Evening Standard.

Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλάει για το στριπτίζ στο «Hustlers»: Με τρόμαξε, στη σκηνή φοράω τρία καλσόν και κορμάκι Facebook Twitter

Σχετικά με την παραμονή της τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή του Χόλιγουντ, την αποδίδει στην φιλοδοξία αλλά και τον δυναμισμό. «Αυτή η βιομηχανία δεν είναι για λιπόψυχους, σε καταβροχθίζει. Για να επιβιώσεις όσο εγώ, πρέπει να είσαι σκληρόπετσος», σημειώνει η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Όσο για τον σύζυγό της, Άλεξ Ροντρίγκεζ, η Τζένιφερ Λόπεζ λέει πως ο γάμος είναι σημαντικός και για τους δυο τους, καθώς αμφότεροι προέρχονται από παραδοσιακές οικογένειες. «Όλοι θέλουν κάποιον να γεράσουν μαζί του. Και στην τελική, πόσο να δουλέψεις, πόσα χρήματα να βγάλεις και τι σημασία έχουν όλα αυτά; Καμία», καταλήγει. 

Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλάει για το στριπτίζ στο «Hustlers»: Με τρόμαξε, στη σκηνή φοράω τρία καλσόν και κορμάκι Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM
«Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Πολιτισμός / «Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ Sweat, η Melanie C θυμάται τα rave χρόνια πριν από τις Spice Girls, την υστερία της παγκόσμιας φήμης, τα μπουκάλια που της πετούσαν στη σκηνή, το τηλεφώνημα της Madonna και το ραντεβού της με τον Anthony Kiedis.
THE LIFO TEAM