Τζένιφερ Λόπεζ, Cardi B, στριπτίζ και πολλά λεφτά - Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του «Hustlers»

Τζένιφερ Λόπεζ, Cardi B, στριπτίζ και πολλά λεφτά - Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του «Hustlers» Facebook Twitter
1

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας «Hustlers» με την Τζένιφερ Λόπεζ να πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία με πολύ χρήμα, μηχανορραφίες και φυσικά στριπτίζ. 

Στην ταινία οι Τζένιφερ Λόπεζ και Constance Wu υποδύονται δυο πρώην στρίπερ, που αποφασίζουν να συνεργαστούν για να εξαπατήσουν πελάτες της Wall Street. «Είναι σαν να ληστεύεις μια τράπεζα, μόνο που εδώ έχεις τα κλειδιά», ακούγεται να λέει στο trailer η Τζένιφερ Λόπεζ, που κάνει τον ρόλο της Ραμόνα. Στο καστ του «Hustlers» περιλαμβάνονται επίσης οι Cardi B, Lizzo, Lili Reinhart, Keke Palmer, Constance Wu, Trace Lysette και Mette Towley.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Just a tease ? The #HustlersMovie trailer drops at midnight. ? @ConstanceWu @MissJuliaStiles @Keke @LiliReinhart @LizzoBeEating @iamcardib

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις


Η Lorene Scafaria έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία βασισμένη σε ένα άρθρο του New York Magazine με τίτλο «The Hustlers at Scores» της δημοσιογράφου Jessica Pressler. Οι αληθινές «Ηustlers» είχαν κατηγορηθεί για συνωμοσία, απόπειρα επίθεσης και κλοπή. 

«Το να μάθω pole dancing ήταν ίσως μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που χρειάστηκε να αντιμετωπίσω ποτέ σε ταινία», είπε η Τζένιφερ Λόπεζ, αποκαλύπτοντας πως η προετοιμασία της για τον ρόλο στο «Hustlers» ήταν πιο δύσκολη από τις πρόβες για την περιοδεία της. «Αλλά άξιζε τον κόπο. Λατρεύω αυτόν τον χαρακτήρα και την ιστορία. Είναι μια σκληρή ιστορία της Νέας Υόρκης με γυναίκες στο πρώτο πλάνο», συνέχισε η ηθοποιός, που για τις ανάγκες της ταινίες επισκέφτηκε μαζί με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ ένα Strip Club για να κάνει έρευνα. 

Δείτε το trailer του «Hustlers» που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 13 Σεπτεμβρίου:

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM
Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM