Οργή Χιου Γκραντ για τον Μπόρις Τζόνσον: «Άντε γ@@@σου, λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου»

Οργή Χιου Γκραντ για τον Μπόρις Τζόνσον: «Άντε γ@@@σου, λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου» Facebook Twitter
8

Την οργή του Χιου Γκραντ προκάλεσε η απόφαση του Μπόρις Τζόνσον να αναστείλει τις εργασίες στο βρετανικό κοινοβούλιο για περισσότερο από ένα μήνα, ώστε να προωθήσει την ατζέντα του για το Brexit.

Ο διάσημος ηθοποιός, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Βρετανού πρωθυπουργού, δημοσίευσε ένα οργισμένο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, χρησιμοποιώντας ιδιαιτέρως σκληρή γλώσσα ενώ αποκάλεσε μεταξύ άλλων τον Μπόρις Τζόνσον «υπερ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου».

«Δεν θα παίξεις γ@@@να παιχνίδια με το μέλλον των παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες για την υπεράσπιση των οποίων πολέμησε ο παππούς μου σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Άντε γ@@σου υπερ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου. Η Βρετανία είναι αηδιασμένη με εσένα και τη μικρή συμμορία με τα μαλ@@@να τσιράκια σου», έγραψε στο μήνυμά του ο Χιου Γκραντ.

Ο ηθοποιός συμπεριέλαβε στην ανάρτησή του και ένα βίντεο του Μπόρις Τζόνσον, στο οποίο ο Βρετανός πρωθυπουργός επισημαίνει ότι η κυβέρνησή του δεν θα περιμένει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για να οδηγήσει προς τα εμπρός τη χώρα.

«Έχουμε μια πολύ συναρπαστική ατζέντα για να κάνουμε τους δρόμους μας ασφαλείας, να επενδύσουμε στο σύστημα υγείας μας, να αντιμετωπίσουμε τα βίαια εγκλήματα και να μειώσουμε το κόστος διαβίωσης», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τζόνσον.

Πολιτισμός
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ενας bremainer ηθοποιος βριζει εναντιων του πρωθυπουργου τις χωρας που κανει μια προγραματισμενη παυση κοινοβουλιου με λαικισμους "το μελλον των παιδιων μου".Γιατι 3 χρονια διαβουλευσεων για το brexit δεν ηταν αρκετα. Στις 2 εκεινες βδομαδες θα 'βρισκαν λυση τα τζιμανια.
Ας το φέρουμε λίγο στα μέτρα της μικρής μας χώρας.Ετοιμαζόμαστε για Grexit στις 31 Αυγούστου, άτακτο κατά τα φαινόμενα γιατί δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε 3 χρόνια διαβουλεύσεων σε συμφωνία, ο πρωθυπουργός της χώρας εισηγείται στον ΠτΔ το κλείσιμο των εργασιών της Βουλής για την Αυγουστιάτικη ραστώνη γιατί είναι η εποχή, βρε παιδί μου και η αντίδραση των πολιτών θα ήταν αυτή που περιγράφεις;
Δεν πρόκειται για προγραμματισμένη παύση αλλά αυθαίρετη αναστολή της κοινοβουλευτικής περιόδου. Ο στόχος της; Να αποτρέψει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο επί μίας κυβέρνησης που εξελέγη με μανιφέστο "θέλουμε ένα ελεγχόμενο Brexit και όχι no deal", και που τώρα επιδιώκει ακριβώς το no deal.
Λάθος ανάγνωση των δηλώσεων Χιού Γράντ, δεν αντιτίθεται στη δημοκρατία, το αντίθετο: Το γ@μ@μ@νο λαστιχένιο παιχνίδι δεν το εξέλεξε κανείς, δεν έγινε πρωθυπουργός με εκλογές αλλά με αλχημείες. Κανείς δεν ψήφισε ασύντακτο brexit
Λυπαμαι, αλλά το ΗΒ είναι μια πλήρως αποτυχημένη πολιτικά κοινωνία. Δεν εχεινςπιστροφη όλο αυτό. Η μετά Θάτσερ εποχή δεν μπόρεσε ποτέ να συμβιβάσει τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό με την.αναγκη για μεταρρυθμίσεις. Για όλα έφταιγαν οι Βρυξέλλες και κανένας δεν έπαιρνε πάνω του το κόστος των αποφάσεων. Αποτέλεσμα: δημιούργησαν ένα "αυτοί κι εμείς" με φοντο την ΕΕ. Αυτό δεν αλλάζει πάρα μόνο αν η κοινωνία έρθει σε ένα σοκ. Θα στοιχίσει, αλλά ενδεχομένως θα τους συνεφέρει...