Το Instagram διέγραψε φωτογραφία της Κωνσταντίνας Μιχαήλ λόγω γυμνού - Τι λέει η ηθοποιός

Το Instagram διέγραψε φωτογραφία της Κωνσταντίνας Μιχαήλ λόγω γυμνού - Τι λέει η ηθοποιός Facebook Twitter
0

Το Instagram διέγραψε μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στον λογαριασμό της, την οποία προσπάθησε να ανεβάσει ξανά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου που φιλοξενεί φέτος για πρώτη φορά έκθεση σύγχρονης γλυπτικής τέχνης από τον Βρετανό καλλιτέχνη Antony Gormley.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την έκθεση, όπου απεικονίζεται να στέκεται δίπλα στο γυμνό άγαλμα ενός άνδρα.

Ωστόσο το Instagram θεώρησε πως το συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο παραβιάζει τους κανόνες του, καθώς αποτελεί προϊόν γυμνού ή πορνογραφίας με αποτέλεσμα να διαγράψει την φωτογραφία της ηθοποιού, αναφέροντας πως «δεν ακολουθεί τους κανόνες της κοινότητας για γυμνό ή πορνογραφία».

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ: 

Το Instagram διέγραψε φωτογραφία της Κωνσταντίνας Μιχαήλ λόγω γυμνού - Τι λέει η ηθοποιός Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM