H Μπέλα Θορν έκανε come out ως πανσέξουαλ

H Μπέλα Θορν έκανε come out ως πανσέξουαλ Facebook Twitter
3

Ως πανσέξουαλ αυτοπροσδιορίστηκε η Μπέλα Θορν κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην αμερικανική τηλεόραση. 

Η Μπέλα Θορν, που παλαιότερα είχε δηλώσει ότι είναι αμφισεξουαλική, δήλωσε πως είναι πανσέξουαλ στην εκπομπή Good Morning America όπου παραχώρησε συνέντευξη στα πλαίσια της προώθησης της νέας της ποιητικής συλλογής Life of a Wannabe Mogul. «Κάνεις αυτό που σου αρέσει», είπε η 21χρονη ηθοποιός. «Βασικά είμαι πανσέξουαλ και δεν το ήξερα», είπε η Θορν. «Κάποιος μου εξήγησε αναλυτικά τι είναι αυτό», είπε. 

«Σου αρέσουν οι υπάρξεις. Σου αρέσει αυτό που σου αρέσει. Δεν χρειάζεται να είναι κορίτσι ή αγόρι, εκείνος ή εκείνη, ή αυτοί, ετούτο ή το άλλο. Σου αρέσει η προσωπικότητα. Σου αρέσει ο άνθρωπος», τόνισε χαρακτηριστικά. «Δεν έχει σημασία τι είναι. Κορίτσι, αγόρι, εκείνος, εκείνη, αυτό, εκείνο. Στην ουσία σου αρέσει μια προσωπικότητα, ένα πλάσμα», διευκρίνισε. 

 

Η Μπέλα Θορν αυτή την περίοδο διατηρεί σχέση από απόσταση με τον Ιταλό τραγουδιστή Μπέντζαμιν Μάσκολο και τον περασμένο μήνα κοινοποίησε φωτογραφίες τους από ταξίδι που έκαναν στη Σικελία. «Είμαι πολύ χαρούμενη μαζί σου», έγραψε στις αναρτήσεις της η Θορν. Η Θορν θεάθηκε για πρώτη φορά στο πλευρό του Μάσκολο τον Απρίλιο, λίγε μέρες μετά τον χωρισμό της με τον Μοντ Σαν. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’m very happy w you ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BELLA (@bellathorne) στις

Στη συνέντευξη η Μπέλα Θορν αναφέρεται στη δυσλεξία από την οποία πάσχει, την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι το Instagram είναι η χειρότερη μάσκα του εαυτού μας, την κατάθλιψη και την κακοποίηση, την καλλιτεχνική δημιουργία και τα σχέδιά της για το μέλλον. 

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η queer κωμωδία που παίρνει τον πανικό για τις τρανς τουαλέτες και τον γυρίζει ανάποδα

Πολιτισμός / “She’s the He”: Η queer κωμωδία που παίρνει τον πανικό για τις τρανς τουαλέτες και τον γυρίζει ανάποδα

Το She’s the He μετατρέπει το ηθικό πανικό για τις τρανς τουαλέτες σε κωμωδία για τη φιλία, το coming out και τη χαρά της τρανς ορατότητας, έπειτα από μια δύσκολη διαδρομή προς τις αίθουσες σε μια ολοένα πιο εχθρική πολιτική συγκυρία στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 γύρισε στο Runway και οι πρώτες αντιδράσεις είναι απρόσμενα θετικές

Πολιτισμός / Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 επέστρεψε και οι πρώτες αντιδράσεις είναι απρόσμενα θετικές

Λίγο πριν από την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες, οι πρώτες αντιδράσεις για το The Devil Wears Prada 2 μιλούν για ένα σίκουελ που επιστρέφει στη Μιράντα, την Άντι, την Έμιλι και τον κόσμο του Runway, αλλά με το βλέμμα στη σημερινή κρίση των μίντια.
THE LIFO TEAM
Δαίμονες, άγγελοι και αποκαλύψεις: Ο William Blake φτάνει για πρώτη φορά στην Ιρλανδία

Πολιτισμός / Δαίμονες, άγγελοι και αποκαλύψεις: Ο William Blake φτάνει για πρώτη φορά στην Ιρλανδία

Η έκθεση "William Blake: The Age of Romantic Fantasy" στη National Gallery of Ireland παρουσιάζει περισσότερα από 100 έργα του Blake και των συγχρόνων του, φέρνοντας στο Δουβλίνο έναν κόσμο ρομαντικής φαντασίας, γοτθικού τρόμου, πολιτικής αναταραχής και πνευματικής έντασης
THE LIFO TEAM
Η Tate ξανακοιτάζει τα 90s: Κέιτ Μος, ΜακΚουίν και η άλλη πλευρά της Cool Britannia

Πολιτισμός / Η Tate ξανακοιτάζει τα 90s: Κέιτ Μος, ΜακΚουίν και η άλλη πλευρά της Cool Britannia

Η μεγάλη έκθεση The 90s: Art and Fashion στην Tate Britain, σε επιμέλεια του πρώην αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue, Έντουαρντ Ένινφουλ, φέρνει στο ίδιο πεδίο την τέχνη, τη μόδα και την κουλτούρα των κλαμπ, επιχειρώντας μια νέα ανάγνωση της δεκαετίας πέρα από το απλουστευτικό αφήγημα της Cool Britannia.
THE LIFO TEAM
Ο Yung Lean στοιχειώνει ένα σχολείο του 2034 στο νέο φιλμ του Ρομέν Γαβρά

Πολιτισμός / Ο Yung Lean στοιχειώνει ένα σχολείο του 2034 στο νέο φιλμ του Ρομέν Γαβρά

Το "STORM I & II", η νέα συνεργασία του Yung Lean με το GENER8ION, είναι ένα επτάλεπτο μουσικό φιλμ του Ρομέν Γαβρά, σε ένα δυστοπικό σχολείο του 2034, όπου η αγορίστικη βία, η χορογραφία και η κινηματογραφική ένταση γίνονται ένα.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Πολιτισμός / Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Με κοινή ανάρτηση στο Instagram, η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter ανακοίνωσαν ότι το «Bring Your Love» θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου, λίγες ημέρες μετά την κοινή τους εμφάνιση στο Coachella και ενόψει του νέου άλμπουμ της Μαντόνα, Confessions II.
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπερασπίζεται τον Τζίμι Κίμελ μετά την επίθεση του Τραμπ: «Τα αστεία είναι αστεία»

Πολιτισμός / Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπερασπίζεται τον Τζίμι Κίμελ μετά την επίθεση του Τραμπ

Τιμώμενος στο 51ο Chaplin Award Gala στη Νέα Υόρκη, ο Τζορτζ Κλούνεϊ καταδίκασε την πολιτική βία μετά την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, αλλά υπερασπίστηκε τον Τζίμι Κίμελ απέναντι στην απαίτηση του Ντόναλντ Τραμπ να απολυθεί από το ABC.
THE LIFO TEAM
Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Πολιτισμός / Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Η Αν Χάθαγουεϊ διαψεύδει ότι μοντέλα απολύθηκαν από το Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 λόγω σωματότυπου και εξηγεί γιατί ζήτησε από την παραγωγή μια πιο ανοιχτή εικόνα της μόδας. «Κανείς δεν έχασε τη δουλειά του. Στην πραγματικότητα, δημιουργήθηκαν περισσότερες δουλειές», είπε.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ti coming out..Απλή διόρθωση στην ορολογία.Δήλωνε bi ,'όμως πληροφορήθηκε ότι τα φύλα πλέον δεν είναι δυο αλλά 4 .16, 32 ,64 και συνεχώς αυξάνουν .Οπότε σύμφωνα με τα identity politics είναι pansexual .
Ε ναι εντάξει, δε μου κάνει εντύπωση. Είναι της μόδας και κάπως πρέπει κι αυτή να μείνει στην επιφάνεια. Πρώτα οι γυμνές φωτογραφίες της που και καλά την απειλούσε ένας χάκερ να δημοσιεύσει και τον πρόλαβε εκείνη και τώρα αυτό. Τι άλλο μας περιμένει;