Η Χίλαρι Νταφ τρύπησε τα αυτιά της 8 μηνών κόρης της αλλά πολλοί φανς της εξοργίστηκαν με την πρωτοβουλία της, σε βαθμό που την κατηγορούν μέχρι για «κακοποίηση ανηλίκου».

 

Η 31χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία όπου κρατά αγκαλιά την 8 μηνών κόρη της, Μπανκς, επιδεικνύοντας περήφανη τα τρυπημένα αυτιά του μωρού- μια απόφαση που όπως εξηγεί έλαβε από κοινού με τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κόμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mama and ? ? @matthewkoma

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις


Στη συνέχεια, ενδεχομένως για να λύσει οποιαδήποτε απορία, δημοσίευσε μια ακόμη φωτογραφία στα Instagram Stories, με την μικρή Μπανκς καθιστή στο πάτωμα, τα μαλλιά της πιασμένα κοτσιδάκι και τα σκουλαρίκια στα αυτιά. «Έχει αρκετά μαλλιά για αλογοουρά! Και ναι τρυπήσαμε τα αυτιά της», σχολίασε στη φωτογραφία.

 

 

 

Ωστόσο η πρωτοβουλία της να τρυπήσει να αυτιά της μικρής κόρης της δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τους θαυμαστές της, που πολλοί την κατηγόρησαν πως υπέβαλε το μωρό «σε αχρείαστο πόνο», κάνοντας λόγο μέχρι και για κακοποίηση. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θεωρείς εντάξει το να τρυπήσεις τα αυτιά της κόρης σου, προκαλώντας της τεράστιο πόνο και δυσφορία. Απορώ πώς ένιωσες όταν την έβλεπες να πονάει χωρίς να χρειάζεται», «Δεν το πιστεύω πώς τρύπησες τα αυτιά της, προκαλώντας της πόνο που ήταν για ιατρικούς σκοπούς από κάποιον καταρτισμένο επαγγελματία, στα μάτια μου αυτό είναι κακοποίηση», «Έπρεπε να την αφήσεις να αποφασίσει μόνη της όταν μεγαλώσει», ήταν μερικά μόνο από τα δεκάδες σχόλια. Πολλοί βέβαια υπερασπίστηκαν την επιλογή της, σημειώνοντας πως το τρύπημα στα αυτιά όταν ήταν παιδιά δεν τους έβλαψε καθόλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Dreamy morning strolls

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις


Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Χίλαρι Νταφ δέχεται έντονη κριτική για την συμπεριφορά της ως γονιός, κάτι που είχε συμβεί ξανά το 2016 όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία από την Disneyland να φιλά τον γιο της στο στόμα, κίνηση που πολλοί χαρακτήρισαν «εντελώς ακατάλληλη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happiest happiest happiest happiest happiest happiest happiest happiest place on earth! We love you @disneyland ??❤️??❤️??❤️??❤️??❤️??❤️??❤️??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις