Οριστικός διαχωρισμός - Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι αποχωρούν από το βασιλικό ίδρυμα του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

Οριστικός διαχωρισμός - Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι αποχωρούν από το βασιλικό ίδρυμα του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον Facebook Twitter
0

Μια ακόμη αφορμή για βασιλικό γκόσιπ σχετικά με τις σχέσεις των ζευγαριών, δίνει η είδηση πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι αποχωρούν από το βασιλικό ίδρυμα του οποίου ηγούνταν μαζί με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ πρόκειται να δημιουργήσουν το δικό τους φιλανθρωπικό ίδρυμα, χωρίζοντάς το από το βασιλικό ίδρυμα του δούκα και της δούκισσα του Κέιμπριτζ, γράφει ο Guardian.

Ο διαχωρισμός έρχεται καθώς ο Χάρι και ο Μέγκαν σκοπεύουν να εντείνουν χωριστά τους φιλανθρωπικούς τους στόχους και θεωρείται το τελικό βήμα στον διαχωρισμό των δημόσιων καθηκόντων των δύο ζευγαριών. Η ανακοίνωση ακολούθησε της συνάντησης μεταξύ του Ουίλιαμ και του Χάρι με τους διαχειριστές του βασιλικού ιδρύματος για να οριστικοποιήσουν τις ρυθμίσεις.

Το αρχικό ίδρυμα θα μετονομαστεί στο Βασιλικό Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Η ανακοίνωση αναφέρει πως τα ζευγάρια δήλωσαν υπερήφανα για το κοινό τους έργο έως τώρα, αλλά και πως δεν θα πάψουν να συνεργάζονται σε κάποιους τομείς.

Τα πιο ψύχραιμα μμε κάνουν λόγο για μια κίνηση πρακτική, αν και σημειώνουν τις φήμες που είχαν προηγηθεί. Ωστόσο - και μάλλον αναμενόμενο - τα ταμπλόιντ συνδέουν την είδηση με όλη τη φημολογία που είχε απασχολήσει τον Τύπο για την κρίση στη σχέση των δύο αδελφών, που έβαζε στο κάδρο και τις σχέσεις Μέγκαν και Κέιτ.

Πρόσφατα άλλωστε η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι ανακοίνωσαν την απόφασή τους να μετακομίσουν στο δικό τους σπίτι και να απομακρυνθούν από το παλάτι του Κένσινγκτον. Η νέα βασιλική κατοικία τους βρίσκεται στο Frogmore Cottage, έχουν τοn δικό τους επικεφαλής δημοσίων σχέσεων και ξεχωριστό λογαριασμό στο Instagram.

Παρά τις φήμες για μια κρίση μεταξύ των δύο ζευγαριών, οι πηγές κοντά στο Παλάτι υποστηρίζουν ότι οι προτεραιότητες και η ατζέντα των δύο ζευγαριών είναι διαφορετικές, δεδομένου ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είναι το μελλοντικό πριγκιπικό ζευγάρι της Ουαλίας και ότι τελικά ο Ουίλιαμ θα γίνει βασιλιάς. Αυτό σημαίνει ότι είναι συνταγματικά πιο περιορισμένοι από το άλλο ζευγάρι.

Το Παλάτι δήλωσε επίσης πως αυτές οι αλλαγές έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τις εργασίες και τις ευθύνες τους, καθώς προετοιμάζονται για τους μελλοντικούς τους ρόλους και να ταιριάζουν με τη φιλανθρωπική τους δραστηριότητα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM