Οριστικός διαχωρισμός - Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι αποχωρούν από το βασιλικό ίδρυμα του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

Οριστικός διαχωρισμός - Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι αποχωρούν από το βασιλικό ίδρυμα του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον Facebook Twitter
0

Μια ακόμη αφορμή για βασιλικό γκόσιπ σχετικά με τις σχέσεις των ζευγαριών, δίνει η είδηση πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι αποχωρούν από το βασιλικό ίδρυμα του οποίου ηγούνταν μαζί με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ πρόκειται να δημιουργήσουν το δικό τους φιλανθρωπικό ίδρυμα, χωρίζοντάς το από το βασιλικό ίδρυμα του δούκα και της δούκισσα του Κέιμπριτζ, γράφει ο Guardian.

Ο διαχωρισμός έρχεται καθώς ο Χάρι και ο Μέγκαν σκοπεύουν να εντείνουν χωριστά τους φιλανθρωπικούς τους στόχους και θεωρείται το τελικό βήμα στον διαχωρισμό των δημόσιων καθηκόντων των δύο ζευγαριών. Η ανακοίνωση ακολούθησε της συνάντησης μεταξύ του Ουίλιαμ και του Χάρι με τους διαχειριστές του βασιλικού ιδρύματος για να οριστικοποιήσουν τις ρυθμίσεις.

Το αρχικό ίδρυμα θα μετονομαστεί στο Βασιλικό Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Η ανακοίνωση αναφέρει πως τα ζευγάρια δήλωσαν υπερήφανα για το κοινό τους έργο έως τώρα, αλλά και πως δεν θα πάψουν να συνεργάζονται σε κάποιους τομείς.

Τα πιο ψύχραιμα μμε κάνουν λόγο για μια κίνηση πρακτική, αν και σημειώνουν τις φήμες που είχαν προηγηθεί. Ωστόσο - και μάλλον αναμενόμενο - τα ταμπλόιντ συνδέουν την είδηση με όλη τη φημολογία που είχε απασχολήσει τον Τύπο για την κρίση στη σχέση των δύο αδελφών, που έβαζε στο κάδρο και τις σχέσεις Μέγκαν και Κέιτ.

Πρόσφατα άλλωστε η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι ανακοίνωσαν την απόφασή τους να μετακομίσουν στο δικό τους σπίτι και να απομακρυνθούν από το παλάτι του Κένσινγκτον. Η νέα βασιλική κατοικία τους βρίσκεται στο Frogmore Cottage, έχουν τοn δικό τους επικεφαλής δημοσίων σχέσεων και ξεχωριστό λογαριασμό στο Instagram.

Παρά τις φήμες για μια κρίση μεταξύ των δύο ζευγαριών, οι πηγές κοντά στο Παλάτι υποστηρίζουν ότι οι προτεραιότητες και η ατζέντα των δύο ζευγαριών είναι διαφορετικές, δεδομένου ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είναι το μελλοντικό πριγκιπικό ζευγάρι της Ουαλίας και ότι τελικά ο Ουίλιαμ θα γίνει βασιλιάς. Αυτό σημαίνει ότι είναι συνταγματικά πιο περιορισμένοι από το άλλο ζευγάρι.

Το Παλάτι δήλωσε επίσης πως αυτές οι αλλαγές έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τις εργασίες και τις ευθύνες τους, καθώς προετοιμάζονται για τους μελλοντικούς τους ρόλους και να ταιριάζουν με τη φιλανθρωπική τους δραστηριότητα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM