«Η Μαντόνα είναι πόρνη και κάνει τα πάντα για το χρήμα»: Σκληρή επίθεση από τον Μπόμπι Γκιλέσπι για τη Eurovision

«Η Μαντόνα είναι πόρνη και κάνει τα πάντα για το χρήμα»: Σκληρή επίθεση από τον Μπόμπι Γκιλέσπι για τη Eurovision Facebook Twitter
Η Madonna δέχεται πυρά από τον Bobby Gillespie για την εμφάνισή της στη Eurovision 2019
1

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς όπως «μια πόρνη που κάνει τα πάντα για το χρήμα», επιτέθηκε στη Μαντόνα ο Μπόμπι Γκιλέσπι σχολιάζοντας την εμφάνισή της στη Eurovision.

Λίγο πριν την πολυσυζητημένη και αμφιλεγόμενη εμφάνιση της Μαντόνα στον τελικό της Eurovision, o φρόντμαν των Primal Scream την αποκάλεσε «κανονική πόρνη» επειδή δέχθηκε να τραγουδήσει στο διαγωνισμό που λαμβάνει χώρα στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

 

Το Ισραήλ κέρδισε τη φιλοξενία της Eurovision μετά τη νίκη της Νέτα στον περσινό διαγωνισμό. Πολλοί καλλιτέχνες υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή ζητώντας μποϊκοτάζ της εκδήλωσης ακόμη και από διαγωνιζόμενους. Μιλώντας στο Newsnight του BBC, ο Μπόμπι Γκιλέσπι είπε ότι το κράτος του Ισραήλ είναι σε «κλεμμένη γη» και ισχυρίστηκε ότι η Μαντόνα θα τραγουδήσει εκεί γιατί είναι απελπισμένη για χρήματα και δημοσιότητα. Ο frontman πρόσθεσε ότι δεν είναι αντισημιτικά τα σχόλιά του και συνέχισε με σκληρές εκφράσεις εναντίον της ποπ τραγουδίστριας.

«Η Μαντόνα θα κάνει τα πάντα για το χρήμα. Είναι μια κανονική πόρνη και δεν έχω τίποτα εναντίον της πορνείας. Το θέμα είναι πως ξεπλένεται το κράτος του Ισραήλ και της μεταχείρισης του εναντίον του παλαιστινιακού λαού», είπε ο μουσικός. 

«Η Μαντόνα είναι πόρνη και κάνει τα πάντα για το χρήμα»: Σκληρή επίθεση από τον Μπόμπι Γκιλέσπι για τη Eurovision Facebook Twitter
Bobby Gillespie

Ο τελικός της Eurovision λαμβάνει χώρα απόψε 18 Μαΐου και η Μαντόνα θα τραγουδήσει δύο επιτυχίες της ενώ πρόσφατα κλήθηκε να απαντήσει για τις αντιδράσεις και είπε: «Δεν θα σταματήσω να παίζω μουσική για να εξυπηρετήσω την πολιτική ατζέντα κάποιου, ούτε θα σταματήσω να μιλάω κατά των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπου και αν αυτές σημειώνονται στον κόσμο», ανέφερε η τραγουδίστρια σε ανακοίνωσή της προς το Reuters.

«Ραγίζει η καρδιά μου κάθε φορά που ακούω για τις αθώες ζωές που χάνονται σε αυτήν την περιοχή και για την βία, που τόσο συχνά διαιωνίζεται για να εξυπηρετεί τους πολιτικούς στόχους ανθρώπων που επωφελούνται από αυτή την αρχαία διένεξη. Ελπίζω και εύχομαι να απαλλαγούμε σύντομα από αυτόν τον φοβερό κύκλο της καταστροφής και να δημιουργήσουμε ένα νέο μονοπάτι προς την ειρήνη», πρόσθεσε.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM