Η Έλενα Παπαρίζου έπεσε θύμα απάτης στο διαδίκτυο - Τι καταγγέλλει στο Instagram

Η Έλενα Παπαρίζου έπεσε θύμα απάτης στο διαδίκτυο - Τι καταγγέλλει στο Instagram Facebook Twitter
0

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Έλενα Παπαρίζου από αγνώστους που χρησιμοποιούσαν το όνομά της για την πώληση προϊόντων. 

Η γνωστή τραγουδίστρια πληροφορήθηκε για την απάτη από φίλους της και επαφές της στο διαδίκτυο: άγνωστοι διαφήμιζαν και πουλούσαν προϊόντα δήθεν αδυνατίσματος χρησιμοποιώντας το όνομά της και φωτογραφίες της. Με μία λιτή ανακοίνωσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κα Παπαρίζου ξεκαθάριζε πως δεν έχει καμία σχέση με την συγκεκριμένη εταιρεία, τα προϊόντα της και τους επιτήδειους που αναφέρονταν στην ίδια.  

Κλείνοντας, η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του ελληνικού The Voice, παρότρυνε τους ακόλουθους της να ακολουθούν απλές και πρακτικές συμβουλές υγιεινής διατροφής: να προσέχουν και να αγαπούν το σώμα τους φροντίζοντας να τρώνε «πολλά και υγιεινά μικρά γεύματα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση στο Instagram

 

«Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή τον τελευταίο καιρό μου στέλνετε συνέχεια μηνύματα σχετικά με προϊόντα αδυνατίσματος που χρησιμοποιούν το όνομα μου και φωτογραφίες μου, θέλω να σας ενημερώσω πως ουδεμία σχέση έχω με τα συγκεκριμένα προϊόντα. Οφείλουμε να αγαπάμε το σώμα μας, να φροντίζουμε να τρώμε με πολλά και μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα και να κινούμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο. Να προσέχετε και σας αγαπώ πολύ!»

Η Έλενα Παπαρίζου έπεσε θύμα απάτης στο διαδίκτυο - Τι καταγγέλλει στο Instagram Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM